Samsung Galaxy S22 serisi ekran boyutları belli oldu

311

Samsung, Ocak ayında Galaxy S21 serisini piyasaya sürdü. Duyurunun üzerinden henüz beş ay geçmesine rağmen, Samsung  Galaxy S22 serisi ile ilgili detaylar internette görünmeye başladı bile.

Gelen bilgilere göre, yeni nesil Galaxy S serisi akıllı telefonlar, mevcut nesil modellere göre daha küçük bir ekrana sahip olacak. Aşağıdaki boyutlu ekranlarla gelmeleri tavsiye edilir.

  • Galaxy S22 : 6.06-6.1 inç
  • Galaxy S22+ : 6,55 – 6,66 inç
  • Galaxy S22 Ultra : 6.80 – 6.81 inç

Samsung Galaxy S22 için şimdiden bilgiler gelmeye başladı

Yukarıdan da görebileceğiniz gibi, Galaxy S22 serisi öncekilerden biraz daha küçük ekranlara sahip olacak. Karşılaştırma için, Galaxy S21 ve Galaxy S21+ sırasıyla 6,2 inç ve 6,7 inç ekranlarla geliyor. Kullanıcıların önemli bir kısmı boyutlarını baz alarak seri telefonlardan birini tercih ettiğini düşündüğümüzde yeni boyutların önemli olduğunu söyleyelim.

Her neyse, Galaxy S22 Ultra’nın, öncüsü Galaxy S21 Ultra ile aynı 6.8 inç ekrana sahip olduğu bildiriliyor . Ayrıca, tıpkı ikinci cihaz gibi, birincisi de tüm Galaxy S22 serisinde LTPO panelli tek model olacak.

Bununla birlikte, bu telefonlardaki ekran çözünürlüğü şimdilik bir sır. Ama şimdiki nesle benzer olmasını bekliyoruz. Bu nedenle, Ultra’nın bir WQHD+ ekrana sahip olması gerekirken, Plus ve vanilya modellerinde büyük olasılıkla FHD+ paneller bulunur.

Ne yazık ki, şu anda Samsung Galaxy S22 serisi hakkında başka bir şey bilinmiyor . Bununla birlikte, önümüzdeki yılın başlarında resmi lansmanından önce bu telefonlar hakkında daha fazla bilgi edinmeyi umuyoruz.

6. Nesil iPad Mini için yeni görüntüler geldi