Jet Bot serisi robot elektrikli süpürgeler Avrupa pazarında

j4

Samsung , Avrupa pazarı için etkileyici ve uygun fiyatlı robot elektrikli süpürgeleri Jet Bot serisini piyasaya sürdüğünü duyurdu.

Jet Bot serisi, temel model için 499 Euro’dan başlıyor, bu uygun fiyatlı ancak premium varyantları çok daha pahalı (1.499 Euro). Bu, ürünlerin ilk kez Ocak ayında CES’te tanıtılmasından birkaç ay sonra gelmiş oluyor. Jet Bot AI, geçen ay Güney Kore’de de piyasaya sürülmüştü. Samsung, Ev Aletleri segmentindeki bazı tekliflerini, küresel pazara göre Koreli müşterilerine daha uygun fiyatta sunuyor.

Jet Bot serisi robot elektrikli süpürgeler

Jet Bot serisinin üç versiyonu bulunuyor ve biraz farklı özellikleri ile birbirlerinden ayrılıyorlar. JetBot 80, temel model ve Avrupalı ​​müşterilere 499 Euro’ya mal olacak. JetBot 80+ geliştirilmiş bir versiyon ve Avrupa’da 699 Euro’ya perakende satış yapacak. Son olarak, premium JetBot 95 AI+, 1.499 Euro’luk bir fiyat etiketi taşıyor.

JetBot 80, yerleşik torbalara sahip bir aspirasyon istasyonuna sahip değil ve JetBot 95 AI+’da olduğu gibi yapay zeka desteğinden yoksun. Emme istasyonu JetBot 80+’da da mevcut.

Jet Bot serisi robot elektrikli süpürgeler

Jet Bot elektrikli süpürgenin en önemli özelliklerinden biri, cihazı Roborock ve Dyson gibi potansiyel rakipleri arasında öne çıkarabilecek geri çekilebilir LiDAR sensörü. LiDAR özelliği, robot elektrikli süpürgelerin temizlik ortamını ayrıntılı bir şekilde etkili bir şekilde haritalamasını ve iyi bir temizlik egzersizi için köşelerde ve diğer zor alanlarda gezinmesini mümkün kılıyor.

j1

Daha pahalı JetBot 95 AI+ modelinde bulunan bir diğer önemli özellik, çevrede gezinirken evcil hayvanlar ve insanlar gibi farklı nesneleri etkili bir şekilde tanımlama yeteneği diyebiliriz. Bu nedenle, odanızın veya başka herhangi bir alanın kapsamlı bir temizliğini sağlamak için hazırlanmış.

JetBot serisi ayrıca Samsung’un SmartThings uygulamasından uygulama desteğine sahip ve bu da kullanıcıların temizlik görevini kullanıcının isteklerine göre belirlemesine ve düzenlemesine yardımcı olabilir. Her üç model de bu ay Avrupa’da satışa sunulacak.

Samsung Galaxy S22 serisi ekran boyutları belli oldu


Yorumlar kapatıldı.