Galaxy S22 ve S22 Ultra hakkında yeni bilgiler sızdırıldı

Galaxy S22 ve S22 Ultra hakkında yeni bilgiler sızdırıldı

Samsung’un yeni amiral gemisi olması beklenen Galaxy S22 ve S22 Ultra modelleri için birbirinden önemli yeni bilgiler sızdırıldı.

Galaxy S22 ve S22 Ultra hakkında yeni bilgiler sızdırıldı! Dünyanın en önemli teknoloji markalarından biri olan Samsung, yakın bir zamanda yeni amiral gemisi serisi olan Galaxy S22’yi resmen tanıtacak. Her ne kadar şu an için kesin bir tarih verilmemiş olsa da, Güney Koreli teknoloji şirketine yakın kaynaklar, bu tarihin hiç de uzak olmadığını söylüyor.

Bugünse, Samsung Galaxy S22 ve Galaxy S22 Ultra’nın gerek tasarım gerekse de teknik özellikleri hakkında yeni bilgiler sızdırıldı. Buna göre, Samsung Galaxy S22 Ultra modelinde bazı tasarımsal değişikliklere gidilecek.

Öyle ki, yeni amiral gemisinde kamera çıkıntısı olmayacak ve 5’li bir arka kamera seti bulunacak. Bununla birlikte yeni modelde önden arkaya yekpare bir kasa bulunacak ve SPen için de ayrı bir yuva bulunacak.

Galaxy S22 ve S22 Ultra hakkında yeni bilgiler sızdırıldı

Galaxy S22 ve S22 Ultra hakkında yeni bilgiler sızdırıldı

Yine sızıntılara bakıldığı zaman, yeni modellerde kare köşeler yerine daha oval bir tasarıma yer verilecek. Bununla birlikte S22 modelinde ise, klasikleşen kamera çıkıntı tasarımı devam edecek ve 3’lü arka kamera yuvası mevcut konumunu koruyacak.

Her iki akıllı telefon modelinde de sağ tarafta ses tuşları ve güç tuşu bulunuyor. Son olarak, hem Samsung Galaxy S22 modelinin hem de Galaxy S22 Ultra modelinin Exynos 2200 veya Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden biriyle satışa sunulması planlanıyor. Hangi yonga setiyle satışa sunulacağıysa satışa sunulduğu bölge belirleyecek.

Netflix Rusya benzersiz bir taleple karşı karşıya