6. Nesil iPad Mini için yeni görüntüler geldi

4 4

Apple’ın bu yılın sonuna kadar 6. Nesil iPad Mini piyasaya süreceği bildiriliyor. Bu ürünle ilgili bilgiler geçen yıldan beri aralıklı olarak geliyor. Ancak ilk kez, güvenilir bir sızdırıcıdan gelen render sayesinde tasarımını görebiliyoruz.

Geçmişte birden fazla v iPad Mini 6. Nesil görüntüler paylaşıldı. Ancak, çoğu aslında gerçekten uzaktı diyebiliriz. Bunun nedeni, güvenilir kaynaklar tarafından asla bahsedilmeyen ekran içi Touch ID ve delikli ön kamera gibi özelliklerin olmaması olarak gösterebiliriz.

ipad

Yeni renderlar , yakın zamanda Pixel 6 ve Pixel 6 Pro’nun benzer renderlarını bile paylaşan Jon Prosser’dan başkası değil . Tipster , birden fazla kaynaktan aldığı canlı resimler, şemalar ve CAD dosyalarına dayalı iPad Mini 6. Nesil renderları için Ian Zelbo ( @RendersbyIan ) ile ortaklık kurdu.

Bu görüntülere göre iPad Mini, altı yıl sonra ilk yeniden tasarımına kavuşacak. Altıncı nesil iPad Mini, iPad Air 4. Nesil, daha yeni iPad Pro modelleri ve iPhone 12 serisi ile benzer kutulu bir tasarıma sahip olacak.

131

Bu nedenle, yakın zamanda Mark Gurman’ın açıkladığı gibi düz kenarlara, daha ince çerçevelere ve 8,4 ila 8,9 inç ekrana sahip olacak . Sonuç olarak, ana sayfa düğmesi olmayacak ve Touch ID, üstteki güç düğmesine hareket ediyor.

21 1

Ayrıca ürün, geliştirilmiş hoparlörler ve bir USB Type-C bağlantı noktası ile gelecek. Bu nedenle, tarihli yıldırım bağlantı noktası olmayan üçüncü iPad serisi olacak. Boyut ve renkler söz konusu olduğunda, 206.3mm x 137.8mm x 6.1mm boyutlarında olduğu ve üç renkte (gümüş, siyah, altın) mevcut olacağı söyleniyor.

Son olarak, 6. Nesil iPad Mini için daha küçük bir Apple Pencil olabilir. Ancak, bu kalemin tüm iPad modelleri için Apple Pencil 3. Nesil olma şansı da var.

Şu an itibariyle, Apple’ın yeni nesil küçük tableti için resmi bir lansman tarihi yok ancak bu yılın sonunda tüm detayların gelmesi bekleniyor.

OnePlus Nord CE kendi serisinin en iyisi