Galaxy S22 ailesinin tanıtılmasına saatler kaldı!

Galaxy S22 ve S22 Ultra hakkında yeni bilgiler sızdırıldı

Galaxy S22 ailesi, 2022’nin en çok beklenen lansmanlarından biri olduğu için birçok meraklı gözün ilgi odağı olmuş durumda.

Galaxy S22 ailesinin tanıtılmasına saatler kaldı! Bugün gerçekleşecek olan lansmana çok az bir süre kaldı.

Güney Kore merkezli akıllı telefon üreticisi Samsung yeni çıkacak olan Galaxy S22 ve Galaxy S22+ modellerinde geçen yılın tasarımına sadık kalacak. Galaxy S22+ Ultra, geçen yılki kamera donanımını koruyacak, ancak artık üretimi durdurulan Note serisinden ilham alınarak neredeyse tamamen yeniden tasarlanacak.

Samsung Galaxy S22 serisi hakkında hem resmi hem de gayri resmi olarak edinilen bilgilere göre S22 ultra dikdörtgen bir siluete sahip olacak ve arka kısım çoğunlukla düz olacak ve yalnızca kamera lensleri dışarı çıkacak. Kalem, telefonun içinde bir yere sahip olacak ve bunu isim dışında bir Galaxy Note haline getirecek.

Galaxy S22 modeli Note

Galaxy S22 ailesinin tanıtılmasına saatler kaldı!

Vanilya modeli 6,2 inç ekrandan 6,1 inç diyagonale düşüyor olsa da Galaxy S22 ve S22+ çoğunlukla aynı görünecek. Bu, onu biraz daha kompakt hale getirecek ve pili biraz daha küçük olacak. En azından arka panel cama dönüyor. Ayrıca, aynı görünmesine rağmen, kamera çıkıntısı yeni donanıma ev sahipliği yapacak. Ana olarak 50 MP sensör (GN5), ultra geniş 12 MP ve 3x optik büyütme ve 10 MP sensör yer alacak.

Seri ile ilgili en büyük bilinmeyenler yonga setleri. Snapdragon 8 Gen 1 ve Exynos 2200 olacakları biliniyor ancak asıl merak edilen nasıl performans gösterecekleri. Snapdragon ile ilgili erken geri bildirimler karışık ve Samsung, yıllardır kullandığı Mali GPU’lardan AMD’nin donanım ışın izleme desteğine sahip RDNA 2’sine dayalı bir GPU’ya geçerek büyük bir değişiklik yapıyor.

Serinin fiyatlandırması ile ilgili ise henüz net bir bilgi yok.

Samsung çevreci bir hareketle gündemde