Galaxy S22 serisi Kasım ayında seri üretime geçecek

ttt

Güney Kore merkezli akıllı telefon üreticisi Samsung, kısa süre önce piyasaya en yeni katlanabilir akıllı telefonlarını sundu ve şimdi yeni nesil Galaxy S serisi cihazları piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Şimdi, lansman öncesinde, Samsung Galaxy S22 serisi ile ilgili bazı ayrıntılar çevrimiçi olarak ortaya çıkmaya devam ediyor. Son gelişmede Samsung Galaxy S22 serisinin bu yıl Kasım ayında seri üretime gireceği bildiriliyor .

Ayrıca rapor, serideki akıllı telefonların Ocak 2022’den itibaren satın alınabileceğini de ekliyor. Serideki tüm modellerin, bu yıl Aralık ayında piyasaya sürülmesi planlanan Qualcomm Snapdragon 898 yonga setinden güç alması bekleniyor .

Galaxy S22

Samsung’un yaklaşmakta olan bu akıllı telefon serisi, dünyada SD898 SoC tarafından desteklenen ilk akıllı telefon olarak da lanse ediliyor. Bu durumda, yeni Snapdragon serisi amiral gemisi SoC’yi paketleyen ilk akıllı telefonları piyasaya süren Çinli devi Xiaomi’yi geçmesi bekleniyor.

Önceki rapora göre Qualcomm Snapdragon 898, Samsung tarafından üretilecek ve muhtemelen performansta yaklaşık yüzde 20 artış sunacak. Tüm sipariş Samsung’dayken TSMC Plus modelini üretecek.

Bazı bölgelerde, Samsung Galaxy S22 serisi akıllı telefonlar , daha iyi performans için AMD GPU’yu entegre etmesi muhtemel olan Samsung Exynos 2200 yongası tarafından desteklenebilir , ancak bunu göreceğiz.

Raporlar, serinin en üst modeli Galaxy S22 Ultra’nın 108 megapiksel birincil sensör kullanacağını ve ayrıca periskop telefoto lens ve ultra geniş açılı lens ile donatılacağını gösteriyor.

Xiaomi, otomobil birimi için Motorcomm’a yatırım yapıyor