Galaxy S22 Kullanıcıları Dikkat! Yeni Güncelleme Çıktı

galaxy s22 2

Samsung bu ay başında Galaxy S22 serisi ve farklı modeller için güncelleme yayınladı. Fakat teknoloji devi kısa süre önce sadece Galaxy S22’ler için bir güncelleme daha paylaştı. Yeni yazılım paketiyle birlikte S22’de ne değişiyor? İşte detaylar…

Samsung ocak ayı içinde iki farklı güncelleme yayınladı. Bu biraz şaşırtıcı çünkü firma genellikle eski telefonları için bir ay içinde iki ayrı güncelleme çıkarmazdı. S90xBXXU7DXA6 firmware sürümündeki yeni güncelleme Galaxy S22, S22+ ve S22 Ultra için çıktı. Yama 250 MB boyutunda ve Avrupa’da kullanıma sunulmuş durumda. Resmi sürüm notlarına göre yeni güncelleme kameranın performansını artırıyor. Ancak Samsung kamerada ne tür değişiklik yaptığını tam olarak açıklamamış. Bununla birlikte yazılım paketi hata düzeltmeleri de içeriyor.

Galaxy S22

Galaxy S22 serisinden bir telefona sahip kullanıcılar yeni güncellemeyi Ayarlar>Yazılım güncelleme kısmından kontrol edip, indirebilir. Güncelleme yaparken telefon şarjının en düşük %50 olmasına dikkat edin. Eğer cihazın şarjı azsa kesinlikle şarj edip güncellemeyi öyle yükleyin. Samsung Android güncellemelerini bilgisayardan da yapabilirsiniz. Bunun için firmware dosyasını indirmeniz ve Odin programıyla telefona yüklemeniz gerekiyor. Ancak bilmeyenler için riskli bir yol. Yanlış işlem sonucunda cihazınız kullanılmaz hale gelebilir.

Samsıng, Galaxy S22 serisini iki yıl önce Android 12 ile piyasaya sürdü. S22 ailesi 2022 sonlarında Android 13 tabanlı One UI 5.0 güncellemesini aldı. Birkaç ay önce de Android 14 tabanlı One UI 6.0 yayınlandı. Önümüzdeki birkaç sene içinde iki büyük Android güncellemesi daha S22’ler için çıkacak.

Huawei Mate 60’ın Satış Rakamları Açıklandı