Samsung Galaxy Z Fold3 için yeni bilgiler geldi

Samsung Galaxy Z Fold2 5G, One UI 3.1 güncellemesi alıyor

Samsung’un yeni nesil katlanabilir akıllı telefonlarını ve akıllı saatlerini Temmuz veya Ağustos sonunda piyasaya süreceği uzun süredir söyleniyor. Şimdi, öngörülen zaman çizelgesine yavaş yavaş yaklaşırken, Galaxy Z Fold3 ve diğer ürünler için kesin lansman tarihi ve sevkıyat tarihleri, iki farklı güvenilir kaynak tarafından paylaşıldı.

Android Police’den Max Weinbach’a göre bir sonraki Samsung Unpacked etkinliği 3 Ağustos’ta gerçekleşecek. Bu konferansta Güney Koreli teknoloji devi Galaxy Z Fold3, Galaxy Z Flip3, Galaxy Watch4 ve Galaxy Watch Active4’ü resmi olarak tanıtacak.

s21 1

Ayrıca Jon Prosser’a göre Galaxy Watch4 serisi 11 Ağustos’tan itibaren gönderilmeye başlayacak. Oysa üçüncü nesil Galaxy Z serisi katlanabilir ürünler 27 Ağustos’tan itibaren gönderilmeye başlayacak .

Yani yeni akıllı saatler, duyurulmasından bir hafta sonra müşterilere ulaşacak. Ancak, en son katlanabilirler 3 haftadan fazla sürecek.

s4

Özellikler söz konusu olduğunda, Galaxy Watch4 serisi Google , Samsung ve Fitbit tarafından ortaklaşa geliştirilen yeni ve yenilenmiş Wear OS’yi çalıştıracak . Giyilebilir cihazlar, yalnızca Bluetooth ve hücresel varyantların yanı sıra iki boyutta mevcut olacak.

Öte yandan Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Z Flip3 , önceki modellere göre yeni tasarımlar ve iyileştirmelerle gelecek. İlkinin S Pen kalemini desteklediği ve ekran altı kameraya (UDC) sahip olacağı söyleniyor. Son olarak, ikincisinin çift tonlu bir boya işine ve daha büyük bir kapak ekranına sahip olması bekleniyor.

Facebook ilk akıllı saatini çıkarmaya hazırlanıyor