Amazon Prime Day İndirim Günleri Ekim Ayında Tekrarlanacak

Amazon Prime Day

Amazon Prime Day indirim günleri, yıl bitmeden bir daha gerçekleşecek. Amazon, ikinci Prime Day etkinliğinin hangi tarihler arasında olacağını açıkladı.

Yıllardır her yaz Amazon Prime Day adını verdiği indirim günleri düzenleyen Amazon, bu etkinlikler sayesinde yılın en iyi satış rakamlarına bu dönemde ulaşıyor. Bu yüzden şirketin bu etkinliği mümkün olduğunca tekrarlamak istemesi çok da şaşırtıcı değil. Nitekim şirket son bir iki yılda Prime Day etkinliğini yılda iki kez yapmaya başladı. Bu durum 2024’te de değişmeyecek. Prime Day etkinliklerinin ilkini 16-22 Temmuz 2024 tarihlerinde gerçekleştiren Amazon, bu yıl bitmeden ikinci bir Prime Day etkinliği daha düzenleneceğini resmi olarak açıkladı. Ayrıca bu etkinliğin tam olarak ne zaman gerçekleşeceğini de paylaştı.

Bu yılın ikinci Amazon Prime Day etkinliği, 8-9 Ekim 2024’te gerçekleşecek. Aynı temmuz ayında gerçekleşen indirim gibi bu ikinci etkinlikte de farklı kategorilerden çok sayıda ürün indirimli fiyatlarla satılacak. Bu ikinci etkinlik Prime Big Deal Days adını taşıyacak.

Amazon Prime abonelerine ücretsiz cep telefonu hizmeti sunacak

Black Friday gibi benzer indirim günlerinde olduğu gibi Amazon Prime Day’de de indirime giren çoğu ürün, yıl içinde başka dönemlerde de aynı fiyata bulunabilecek ürünler oluyor. Ancak arada bazı ürünlere gerçekten kayda indirimler uygulanıyor ki bu da Amazon Prime Day’i bu ürünlerden birini almak isteyen kullanıcılar için kaçırılmaması gereken bir fırsata dönüştürüyor.

Samsung Galaxy S25’in Tanıtım Görselleri Sızdırıldı