Galaxy S24 FE’nin Kamera Özellikleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy S24 FE

Samsung Galaxy S24 FE’nin kamera özellikleri netleşti. Uzunca bir süredir beklenen telefon bu sonbaharda piyasaya sürülecek.

Bildiğiniz gibi Samsung, amiral gemisi Galaxy S serisinin daha düşük maliyetli Fan Edition, yani FE versiyonlarını da zaman zaman piyasaya sürüyor. Galaxy S24 serisinin de bir FE modeli çıkacağı uzun süredir konuşuluyordu. Son aylarda gelen sızıntılarla birlikte Galaxy S24 FE’nin yolda olduğu kesinleşti. Ancak telefonun çıkışına hala birkaç ay. Gelen son haberler telefonun en erken sonbaharda piyasaya sürüleceğini söylüyor. Biz Samsung’un uzun süredir beklenen bu telefonu artık piyasaya sürmesini beklerken, telefona dair detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak da telefonun kamera özelliklerine dair ilk bilgiler sızdırıldı.

samsung galaxy s24 FE

Gelen bilgilere göre Galaxy S24 FE, Galaxy S24 ve Galaxy S23 FE ile aynı ana kamerayı kullanacak. Yani telefonun arka kamerasının ana lensi 1/1.57 inçlik, 50 megapiksellik lensi kullanacak. Ona eşlik edecek yardımcı lenslerin özellikleri ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Samsung’un yeni FE modelini sonbahar başında piyasaya sürebileceği konuşuluyor ama bu daha kesinleşmiş değil. Çünkü telefonun 2025 başına kalma ihtimali de var. Bir diğer ihtimal de Samsung’un bu telefonu belli başlı pazarlarda bu kış piyasaya sürüp, geri kalan pazarları 2025’e kadar bekletmesi. Ancak her halükarda bu telefonun çıkışından en az birkaç ay uzakta olduğumuz kesin.

Epic Games’te Haftanın Ücretsiz Oyunları Belli Oldu