Samsung Galaxy Note 4 Hakkında Yeni Detaylar

Samsung Galaxy Note 4 Hakkında Yeni Detaylar

Samsung tarafından 3 Eylül’de resmi olarak tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Note 4’ün donanımsal özellikleri hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung‘un phablet alanındaki yeni amiral gemisi ürünü Samsung Galaxy Note 4‘ün yapım aşamasında olduğu bir süre önce ortaya çıktı ve o günden beri de telefonun donanımsal özellikleri hakkında bir çok iddia artıya atıldı. Şu ana kadar telefonun donanımsal özelliklerine dair net bilgiler ortaya çıkmamış olsa da, telefonun esnek bir ekrana sahip olacağı ve ekranının yaklaşık 5.7 inç büyüklüğünde olacağı sık sık gündeme gelen söylentiler arasındaydı.

Samsung_Galaxy_Note_4

Samsung Galaxy Note 4‘ün donanımsal özellikleri merak konusu olmaya devam ediyor olsa da, telefonun Eylül ayında Berlin’de düzenlenecek olan IFA 2014 kapsamında resmi olarak görücüye çıkarılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 3 Eylül’de tanıtılacağı belirtilen Galaxy Note 4 için bekleyiş devam ederken, telefonun özellikleri hakkında yeni iddialar ortaya çıktı.

Çin medyasında yer verilen bu iddialara göre Samsung Galaxy Note 4‘ün donanımsal özellikleri arasında Quad HD çözünürlükte 5.5 inç dokunmatik ekran, Snapdragon 805 işlemci, 3 GB RAM, 4K video çekebilen 16 megapiksel arka kamera ve 3.7 megapiksel ön kamera yer alacak.

Beyond Good & Evil 2 Ubisoft’ta Kaldı