Samsung Galaxy Watch7 Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy Watch7

Bu yaz piyasaya sürülmesi beklenen Samsung Galaxy Watch7’nin farklı modelleri ve teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, temmuz ayı başında, Galaxy Unpacked adını verdiği yıllık etkinliğini düzenleyecek. Şirketin yeni ürün ve servislerini tanıtacağı bu etkinlik, merakla beklenen pek çok ürünün lansmanına sahne olacak. Bu yılki Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacak cihazlardan biri de şirketin yeni akıllı saati Samsung Galaxy Watch7 olacak.

Samsung Galaxy Watch7’nin çıkışından daha birkaç ay uzakta olsak da daha şimdiden bu akıllı saate dair ilk detaylar gelmeye başladı. Hatırlarsanız, kısa süre önce gelen bir sızıntı, Galaxy Watch7 serisinde üç farklı model olacağını ortaya çıkarmıştı. Bu hafta gelen yeni bir sızıntı, bu bilgiyi doğrularken, akıllı saatin teknik özelliklerine dair yeni detayların da ortaya çıkmasını sağladı.

Samsung Galaxy Watch7

Samsung Galaxy Watch7 serisindeki üç model de Samsung’un Exynos W940 yonga setini kullanacak.  3nm çip teknolojisi üzerine kurulan bu yeni yonga seti, öncülüne kıyasla yüzde 50 daha az enerji tüketecek. Bu da akıllı saatlerin batarya ömrünü kayda değer ölçüde arttıracak.

Samsung sadece batarya ömrünü iki katına çıkarmakla kalmayacak, aynı zamanda dahili depolama alanını da ikiye katlayacak. Gelen son bilgilere göre Galaxy Watch7 serisindeki modellerin dahili depolama alanı 32 GB olacak. Bu da kullanıcıların çevrim dışı müzik dinleme ve çeşitli uygulamaları internet bağlantısı olmadan kullanabilme gibi konularda daha rahat hareket etmesine olanak sağlayacak.

Apple Bir Günde 113 Milyar Dolar Kaybetti