Samsung Galaxy M15 Resmen Tanıtıldı

Samsung Galaxy M15

Samsung, yeni orta segment akıllı telefonu Samsung Galaxy M15’i resmi olarak tanıttı. Telefon, Galaxy A15’in yeni bir versiyonu.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Bu hatta Galaxy A serisine iki yeni model ekleyen şirket, bugün de Galaxy M serisine yeni bir model daha ekledi. Bir süredir gündemde olan Samsung Galaxy M15, bugün resmi olarak tanıtıldı. Telefonun tanıtılmasıyla birlikte teknik özellikleri de netlik kazanmış oldu.

Galaxy A15’in farklı bir versiyonu olan Galaxy M15, 6.5 inçlik OLED bir ekrana sahip. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 90 Hz. Galaxy M serisinin yeni üyesi MediaTek’in Dimesity 6100+ yonga setinden güç alıyor. Böylece Galaxy M serisi yonga değişikliğine gitmiş oldu. Çünkü serinin bir önceki telefonu Exynos yonga seti kullanıyordu. Telefonda Dimensity 6100+ yonga setine 4 GB RAM ile 128 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Telefonun depolama alanı microSD hafıza kartı ile artırılabiliyor.

Samsung Galaxy M15 1

Samsung Galaxy M15 üçlü arka kamerayla geliyor. Bu üçlü arka kameranın ana lensi 50 megapiksel. Ona 5 megapiksellik geniş açılı lens ile 2 megapiksellik makro kamera eşlik ediyor. Telefonun selfie kamerası ise 13 megapiksel. Son olarak batarya tarafına geldiğimizde karşımıza 6000 mAh’lık bir batarya çıkıyor. Bu bataryanın şarj hızı 25 W. Telefonun işletim sistemi ise Android 14.

Telefonun fiyatı ve raflardaki yerini ne zaman alacağı şimdilik belirsizliğini koruyor. Ancak bu detayların da çok yakında ortaya çıkması bekleniyor.

OnePlus 13 İlk Görseliyle Şaşırttı