OnePlus 13 İlk Görseliyle Şaşırttı

OnePlus 12

OnePlus 13’ün tasarımını gözler önüne seren ilk görsel sızdırıldı. Görünen o ki OnePlus amiral gemisi telefonlarının tasarımını değiştiriyor.

OnePlus 12’yi geçtiğimiz yılın sonunda piyasaya sürdükten sonra bu yılın başında da OnePlus 12R’ı kullanıcılarla buluşturan OnePlus, artık 12 serisini geride bırakıp bir sonraki jenerasyona gözünü dikti. OnePlus 13 üzerinde çalışmaların başlamasıyla birlikte telefona dair ilk detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Telefonun tasarımını gözler önüne seren ilk görselin sızdırılmasıyla birlikte, telefona dair ilginç bir detay da ortaya çıkmış oldu. Çünkü sızdırılan bu ilk görsele bakılırsa OnePlus 13, şirketin şu ana kadar çıkardığı telefonlardan daha farklı bir arka kamera tasarımına sahip olacak.

OnePlus 13

OnePlus 11’den beri telefonlarında daire şeklinde bir kamera bölmesi kullanan şirket, bu kez alt alta dizilmiş bir arka kamera tasarımı kullanacak gibi duruyor. Sızdırılan ilk görselde ön plana çıkan detay da bu radikal değişiklik oluyor.

OnePlus’ın yeni amiral gemisi akıllı telefonunu çıkarmasına daha çok var. Bu yüzden resimde gördüğümüz bu tasarımla telefonun son hali aynı olmayabilir. Ancak OnePlus’ın şu an böyle bir tasarım üzerinden ilerlediğini görebiliyoruz. Telefonun çıkışına daha uzunca bir süre olduğu için teknik özellikleri de belirsizliğini koruyor. Ama telefonun Snapdragon 8 Gen 4 yonga setinden güç alacağını varsayabilir. Zira bu yılın sonuna doğru çıkacak amiral gemisi modellerin büyük bölümü bu yonga setini kullanacak.

Nothing Phone (2a) Resmen Tanıtıldı