Samsung Galaxy M35, Google Play Console’da Görüldü

Samsung Galaxy M35

Samsung çok yakında Galaxy M serisine yeni bir model daha ekleyecek. Bir süredir gündemde olan Samsung Galaxy M35, Google Play Console’da görüldü.

Bildiğiniz gibi Samsung bu yıl sadece Galaxy A serisine değil Galaxy M serisine de yeni modeller ekledi. Galaxy M15 ve M55’i mart ayında kullanıcılarla buluşturan Güney Koreli teknoloji devi, çok yakında bu seriye yeni bir model daha ekleyecek. Söz konusu bu model, bir süredir çeşitli sızıntılarla gündeme gelen Samsung Galaxy M35 olacak. Daha bu sabah yeni bir sızıntıya konu olan Galaxy M35, şimdi de Google Play Console’da görüldü.

Google Play Console veri tabanında yer alan görsel sayesinde telefonun tasarımı net bir şekilde gözler önüne serilirken, telefona dair bazı detaylar da netlik kazandı. Öte yandan telefonun Google Play Console veri tabanına eklenmesi, çıkışının iyiden iyiye yaklaştığını gösterdi.

galaxy m35 1

Samsung Galaxy M35’in Google Play Console’da yer alan görseli, telefonun üçlü arka kameraya sahip olacağını doğruluyor. Öte yandan telefonun tasarımının Galaxy A35 ile oldukça benzer olması da dikkat çekiyor. Zaten telefon Galaxy A35’in biraz farklı bir versiyonu olacak. Google Play Console’da yer alan bilgiler, telefonun yonga setini de kesinleştirdi. Galaxy M35, Exynos 1380 yonga setini kullanacak. Android 14 işletim sistemini kullanan telefonda bu yonga setine 6 GB RAM eşlik edecek.

Assassin’s Creed Shadows’tan İlk Fragman Geldi