Samsung Galaxy M15’in Görselleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy M15

Samsung’un yakında piyasaya süreceği yeni orta segment telefonu Samsung Galaxy M15’in tasarımını gözler önüne seren tanıtım görselleri sızdırıldı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Kısa süre önce Galaxy A serisini yenileyen şirket, bu kez de gözünü Galaxy M serisine dikti. Şirketin bütçe dostu Galaxy M serisinin yeni üyesi Galaxy M15’in çok yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Biz telefonun lansmanı için beklerken, telefona dair sızıntılar da gelmeye devam ediyor. Son olarak da Samsung Galaxy M15’in tasarımını gözler önüne seren tanıtım görselleri internete sızdırıldı.

Samsung Galaxy M15 2

Samsung Galaxy M15’in teknik özellikleri hakkında bilinenler kısıtlı. Ancak daha önce gelen bilgilere göre telefon, 6.5 inçlik AMOLED bir ekrana sahip olacak. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızının 90 Hz olacağı söyleniyor.

Galaxy A15 ile oldukça benzer özelliklere sahip olacak olan Galaxy M15, MediaTek’in Dimensity 6100+ yonga setinden güç alacak. Telefonun bataryası ise 6000 mAh olacak. Son olarak telefonun üçlü arka kamerasının ana lensinin 50 megapiksellik bir sensör kullanacağı söyleniyor. Ancak bunların ötesinde telefonun teknik özellikleri hakkında elimizde bir bilgi bulunmuyor. Telefonun çıkışı yaklaştıkça RAM ve dahili depolama alanı kapasitesi ve kamera özellikleri gibi merak edilen diğer detaylar da netlik kazanacaktır.

Elon Musk, OpenAI’ın Peşini Bırakmıyor