vivo X100s Hakkında İlk Detaylar Ortaya Çıktı

vivo X100

Kasım ayında piyasaya sürülen vivo X100’ün düz bir ekrana sahip yenilenmiş versiyonu olan vivo X100s hakkında ilk detaylar ortaya çıktı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo, özellikle kameralarıyla dikkat çeken yeni akıllı telefonları vivo X100 ve X100 Pro’yu geçtiğimiz yılın kasım ayında kullanıcılarla buluşturdu. Daha sonra bu seriye yönelik bir gelişme yaşanmaması, X100 serisinin bu iki modelden ibaret olduğunu düşündürdü. Ancak gelen son bilgiler, şirketin yakında bu seriye üçüncü bir model daha ekleyeceğini gösteriyor. Bu üçüncü model, vivo X100s olacak.

Telefon dünyasıyla ilgili sızıntılarıyla tanınan Digital Chat Station hesabı tarafından paylaşılan bilgilere göre, vivo X100’ün yenilenmiş versiyonu olan vivo X100s çok yakında Çin’de satışa sunulacak. Telefon vivo X100 ile aynı yonga setini, yani Dimensity 9300’ü kullanacak. Telefonun teknik özelliklerinde öyle büyük değişiklikler yaşanması beklenmiyor. ancak X100s, tasarımıyla X100’den ayrılacak.

vivo X100s

Digital Chat Station’ın paylaştığı bilgilere göre X100’ün aksine X100s kıvrımlı bir ekrana sahip olmayacak. Bunun yerine çok daha keskin hatlara ve düz bir ekrana sahip olacak. Ayrıca telefonun vivo X100’de olmayan yeni bir renk seçeneğine de sahip olacağı söyleniyor.

Bildiğiniz gibi vivo X100 Çin dışında satışa sunulmamıştı. Şimdi X100s de sadece Çin’de mi kalacak, yoksa global pazara da sunulacak mı bekleyip göreceğiz. Şu an için telefonun çıkış tarihine ve hangi pazarlara sunulacağı dair bir bilgi paylaşılmadı.

OnePlus 13 İlk Görseliyle Şaşırttı