Samsung Galaxy M35 Resmen Tanıtıldı

Samsung Galaxy M35

Orta segment akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam eden Samsung, bugün de Samsung Galaxy M35’in lansmanını gerçekleştirdi.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, son dönemde orta segment telefonlarının sayısını hızla arttırıyor. Bir yandan popüler Galaxy A serisine yeni modeller ekleyen şirket, diğer yandan da Galaxy M ve Galaxy F gibi alternatif serilerini yeni modellerle yeniliyor. Güney Koreli teknoloji devi son olarak da Galaxy M serisine yeni bir model ekledi. Son günlerde çeşitli sızıntılarla teknoloji dünyasının gündemini meşgul eden Samsung Galaxy M35  5G, bugün resmi olarak tanıtıldı. Böylece telefonun fiyatı ve teknik özellikleri gibi tüm detaylar netlik kazanmış oldu.

Samsung Galaxy M35 2 1

Samsung Galaxy M35, daha önce gelen sızıntılarda da belirtildiği üzere Samsung’un Exynos 1380 yonga setini kullanıyor. Android 14 işletim sistemini kullanan telefonda bu yonga setine tercihe göre 6 ya da 8 GB RAM eşlik edecek. Telefonun bataryası ise 6000 mAh. Bu da Galaxy M35’i Galaxy A35’ten ayıran en önemli farklardan biri. Çünkü Galaxy A35, 5000 mAh’lık daha küçük bir bataryaya sahipti.

Galaxy A35 gibi Galaxy M35 de 6.6 inçlik OLED bir ekranla geliyor. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Ekranın üzerinde 13 megapiksellik selfie kamerası bulunuyor. Arka tarafa geldiğimizde ise bizi üçlü bir kamera karşılıyor. Bu üçlü arka kameranın ana lensi 50 megapiksel. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens ile 2 megapiksellik makro kamera eşlik ediyor.

Telefonun 8 GB’lık versiyonu 470 dolarlık bir fiyat etiketiyle raflardaki yerini aldı. Ancak bu çıkışa özel bir fiyat. Telefonun normal fiyatı ise 510 dolar civarında olacak.

Elon Musk, Yapay Zeka İçin Bir Süper Bilgisayar Kuruyor