Samsung Galaxy A55 Performans Testinde Görüldü

Samsung Galaxy A55

Samsung’un çok yakında piyasaya süreceği yeni orta segment telefonlarından Samsung Galaxy A55, Geekbench performans testinde görüldü.

Orta segment ve giriş seviyesinde de dikkat çekici telefonları kullanıcılarla buluşturmaya devam eden Samsung, çok yakında orta segment telefonlarına yeni modeller ekleyecek. Bildiğiniz gibi Galaxy A15, A25, A55 gibi çok yakında piyasaya sürülecek Samsung telefonları son dönemde pek çok sızıntıya konu oldu. Bu sızıntılarla birlikte çıkışının yakın olduğunu öğrendiğimiz Galaxy A55, bu hafta da Geekbench performans testinde görüldü. Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler, telefonun teknik özelliklerine dair bazı detayları netleştirmiş oldu.

Samsung Galaxy A55, tasarım olarak öncülü Galaxy A54 ile oldukça benzer bir tasarıma sahip. İki model arasındaki en kayda değer fark ise Galaxy A55’in daha keskin hatlara sahip olması. Zaten bu yıl çıkan Samsung telefonlarının ortak özelliği bu keskin hatları oldu.

Samsung Galaxy A55 2

Geekbench’te ortaya çıkan bilgilere göre Samsung Galaxy A55, Samsung’un Exynos 1480 yonga setinden güç alacak. Bu da telefonun öncülüne göre çok daha iyi bir performans sunmasını sağlayacak. Telefonun Geekbench puanı da bunu doğruluyor. Galaxy A55 tek çekirdekli testten 1180, çok çekirdekli testten ise 3536 puan aldı. Öncülü Galaxy A54 ise bu testlerden 1108 ve 2797 puan almıştı.

Ancak daha önce gelen sızıntılara göre telefon 6.5 inçlik bir ekrana sahip olacak. Full HD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızının 120 Hz olacağı söyleniyor. Telefonun kalınlığı 8.22 mm olacak. Öte yandan telefonun üçlü arka kamerasının ana lensinin 50 megapiksel olacağı söyleniyor. Telefon hakkında ortaya atılan bir diğer iddia da şarj hızının 25 W olacağı.

Oppo Find X7’nin Görselleri ve Özellikleri Sızdırıldı