iQOO Neo9 Serisi Hakkında Yeni Detaylar Açıklandı

iQOO Neo9

Önümüzdeki hafta resmi olarak tanıtılacak olan iQOO Neo9 serisinin tanıtım tarihi ve teknik özellikleri hakkında yeni detaylar açıklandı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo’nun alt markası olan iQOO, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Hatırlarsanız şirket geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla, iQOO Neo9 serisinin aralık ayı içinde tanıtılacağını duyurmuştu. Ancak net bir tarih verilmemişti. Beklenen o açıklama da bugün geldi. vivo, resmi Weibo hesabı üzerinden paylaştığı afişlerle, iQOO Neo9 serisinin 27 Aralık’ta resmen tanıtılacağını duyurdu.

Tanıtım tarihinin resmen açıklandığı bu paylaşımla birlikte telefonun teknik özelliklerine dair bazı detaylar da kesinleşmiş oldu. vivo tarafından yayınlanan afişler, Neo9 serisinde standart modelin Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden, Pro modelinin ise Dimensity 9300 yonga setinden güç alacağını ortaya çıkardı.

Hatırlarsanız daha önce iQOO tarafından paylaşılan görsellerde iQOO Neo9’nun çift renkli bir tasarıma sahip olacağı görülmüştü. Kırmızı-beyaz renklerdeki bu çift renkli modelin yanı sıra mavi ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneğinin daha kullanıcılara sunulacağı açıklandı. Kırmızı-beyaz modelin aksine bu ikisi düz tek renkli tasarımlara sahip olacak.

iQOO Neo serisinin en yeni üyelerinde kullanıcılara 12 ya da 16 GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneği sunulacak. Dahili depolama alanı konusunda ise üç farklı seçenek olacak: 256 GB, 512 GB ve 1 TB. Telefonun geri kalan teknik özellikleri 27 Aralık’taki lansmanda netlik kazanacak.

iQOO Neo9 1

Oppo Find X7’nin Görselleri ve Özellikleri Sızdırıldı