Samsung Galaxy A35 ve A55’in Yeni Görselleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy A35

Samsung’un çok yakında piyasaya süreceği yeni orta segment telefonları Samsung Galaxy A35 ve Galaxy A55’in tanıtım görselleri sızdırıldı.

Popüler Galaxy A serisine yeni modeller eklemeye devam eden Samsung, kısa süre önce Galaxy A serisinden üç yeni modeli piyasaya sürdü. Ancak bu modellerle birlikte görüldüğü halde henüz piyasaya sürülmemiş olan modeller de var. Bunların başında da Samsung Galaxy A35 ve Galaxy A55 geliyor. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündemi meşgul eden bu iki modelin de çok yakında satışa sunulması bekleniyor.

Biz bu telefonların lansmanı için beklerken, sızıntılar üst üste gelmeye devam ediyor. Son olarak da hem Samsung Galaxy A35’in hem de Galaxy A55’in tasarımını gözler önüne seren yeni tanıtım görselleri internete sızdırıldı.

galaxy a55

En üstteki görselde görebileceğiniz Samsung Galaxy A55, tasarım olarak öncülü Galaxy A54 ile oldukça benzer bir tasarıma sahip. İki model arasındaki en kayda değer fark ise Galaxy A55’in daha keskin hatlara sahip olması. Zaten bu yıl çıkan Samsung telefonlarının ortak özelliği bu keskin hatları oldu.

Şu ana kadar sızdırılan bilgilere göre Galaxy A55, Samsung’un Exynos 1480 yonga setinden güç alacak. Bu da telefonun öncülüne göre çok daha iyi bir performans sunmasını sağlayacak. Telefon 6.5 inçlik bir ekrana sahip olacak. Full HD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızının 120 Hz olacağı söyleniyor. Telefonun kalınlığı 8.22 mm olacak. Öte yandan telefonun üçlü arka kamerasının ana lensinin 50 megapiksel olacağı söyleniyor. Telefon hakkında ortaya atılan bir diğer iddia da şarj hızının 25 W olacağı.

galaxy a35 2

Üstteki iki görselde görebileceğiniz Samsung Galaxy A35 ise Exynos 1380 yonga setinden güç alıyor. Daha önce sızdırılan bilgilere göre Samsung Galaxy A35, 6.6 inçlik SUPER AMOLED bir ekrana sahip olacak. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızının 120 Hz olacağı söyleniyor. Sızdırılan görseller, telefonun çok da ince olmayan bir ekran çerçevesi olacağını, ekranın üzerinde ise nokta şeklinde bir kamera deliği olacağını gösteriyor.

Galaxy A35’in arkasındaki üçlü kamera tasarımı, dikey bir şekilde yerleştirilmiş olmasıyla son dönemde çıkan diğer Samsung telefonlarıyla oldukça benzer bir tasarıma sahip. Bu üçlü kameranın ana lensinin 50 megapiksel olacağı söyleniyor. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens ile 2 megapiksellik makro kameranın eşlik etmesi bekleniyor. Son olarak telefonun 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağı, şarj hızının ise 25 W olacağı belirtiliyor.

Giriş seviye piyasasında Samsung gibi Infinix, Vivo, Omix, Relame ve Redmi gibi markalarının da oldukça güçlü modelleri olduğunu unutmamak gerek. Dolaysıyla bu alanda oldukça fazla bir hareketlilik söz konusu.

Xiaomi 14 Ultra’nın Özellikleri Netlik Kazandı