Samsung Galaxy A55 de görüldü

Samsung Galaxy A55

Samsung’un çok yakında piyasaya süreceği yeni orta segment telefonlarından Samsung Galaxy A55 hakkında da ilk detaylar ortaya çıktı.

Orta segment ve giriş seviyesinde de dikkat çekici telefonları kullanıcılarla buluşturmaya devam eden Samsung, çok yakında orta segment telefonlarına yeni modeller ekleyecek. Bildiğiniz gibi son günlerde üst üste gelen sızıntılar sayesinde bu telefonlardan Galaxy A15 ve Galaxy A25’i detaylı bir şekilde görme şansı yakalamıştık. Ancak çok yakında Galaxy A serisine eklenecek modeller bu iki telefondan ibaret değil. Hatırlarsanız daha birkaç gün önce Galaxy A35’i ilk kez görme şansı yakalamıştık. Galaxy A35’in ilk kez görülmesinin ardından bu kez de Samsung Galaxy A55 yeni bir sızıntıyla kendisini gösterdi. Dün sızdırılan yeni bilgiler sayesinde telefonun şarj hızı kesinleşmiş oldu.

Samsung Galaxy A55

Samsung Galaxy A55’in geçtiğimiz günlerde sertifika aldığı 3C’nin veri tabanında yer alan bilgilere göre Galaxy A55’in batarya hızı 25 W olacak. Bu da telefonun öncülüyle aynı şarj hızına sahip olacağı anlamına geliyor. Telefonun batarya kapasitesi ise belirsizliğini koruyor.

Galaxy A serisinin diğer üyeleriyle birlikte çok yakında tanıtılması beklenen Galaxy A55 hakkında şu ana kadar ortaya çıkan net resmi bilgi bu. Bunun dışında telefonun teknik özellikleri hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Ancak geçtiğimiz günlerde gelen bir söylentiye göre telefon Samsung’un henüz lansmanını gerçekleştirmediği Exynos 1480 yonga setini kullanacak.

Nvidia 2024’te de büyümeye devam edecek