Samsung 2022 TV programı heyecan uyandırdı

Samsung 2022 TV programı heyecan uyandırdı

Samsung 2022 TV ‘lerini CES’te duyurdu. Ancak pandemi nedeniyle direkt olarak kullanım fırsatı doğmadı., pandemi nedeniyle şimdiye kadar şahsen kontrol edemedik. İşte ürünlerin detayları.

Samsung 2022 TV programı heyecan uyandırdı. Samsung, 30’dan fazla yeni setinin tamamını New York’taki amiral gemisi mağazasına getirdi. Raporlara bakılırsa Samsung’un en yeni büyük ekran serisi hakkında beğenilecek çok şey var. Samsung portföyünün en önemli parçası, şüphesiz, şirketin Neo QLED 8K ailesinin en önemli parçası olan yeni QN900B. 2022 için Samsung, hem parlak hem de karanlık sahnelerde resim ayrıntısını iyileştiren 14 bit HDR eşleme ekledi. Bu devasa 7.680 x 4.320 çözünürlükle birleştirildiğinde, TV ciddi anlamda keskin görünüyor.

Samsung 2022 TV programı heyecan uyandırdı

Ancak en umut verici yükseltmeler, şirketin görüntü kalitesini daha da optimize etmek için sunduğu yenilikler olabilir. Bu yenilikler bir Neural Quantum işlemcisi de dahil olmak üzere, camın arkasında Samsung’un yaptığı değişiklikler olarak karşımıza çıkıyor. Sese gelince, QN900B ayrıca Object Tracking Sound Pro ile Dolby Atmos özelliğine sahip yeni bir 90W 6.2.4 kanal hoparlör kurulumu elde ediyoruz.

Samsung 2022 TV programı heyecan uyandırdı

Bir oyuncu olarak, Google Stadia ve NVIDIA GeForce Now gibi Samsung’un Oyun Merkezinde yerleşik olarak bulunan oyun akışı hizmetleri için geliştirilmiş desteği de mevcut. Özellikle daha ince tabanıyla TV gerçekten her şeyin havada süzüldüğü izlenimini veriyor. Ne yazık ki, en küçük 65 inç modeli 5.000 dolardan başlayan fiyatlarla karşımıza çıkacak. Samsung’un en yeni 8K TV’leri ucuz değil diyebiliriz. Neyse ki, 8K’yı umursamıyorsanız, Samsung’un Neo QLED 4K QN85B’si 55 inçlik bir model için sadece 1.500 dolardan başlıyor.

Apple, Fitness+’a ebeveynler için antrenmanlar ekliyor