Samsung Galaxy S20 telefoto özelliğine sahip olmayabilir!

Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 yakında piyasaya sunulacak. Telefonun özellikle kamera bölümü çok konuşuluyor. İşte Galaxy S20 ile ilgili önemli haberimizin detayları.

Samsung, Galaxy S20 ve S20+’ın sahip olacağı söylenen 64 MP çözünürlüğündeki kamera büyük heyecan uyandırmıştı. Özellikle de bu kameraların optik zoom özelliğine sahip olacağı söylentileri büyük yankı uyandırdı. Hem ultra yüksek çözünürlüklü sensör hem de telefoto kameralara sahip olan akıllı telefonlar neredeyse yok gibiydi.

Samsung Galaxy S20 hakkında yeni iddialar

Ice Universe’e göre 64 MP çözünürlüğündeki bu kamera, optik yakınlaşma için değil 8K çözünürlüğündeki video çekimleri için tasarlandı. Böylece dünyada birçok ilk aynı anda yaşanmış oldu. Ek donanımlardan bahsetmiyoruz bile.

Huawei FreeBuds 3 kırmızı renk seçeneği ile satışta

Bu durumun benzerleri defalarca yaşandı. Bir süre önce piyasaya sürülen Asus Zenfone 6, Samsung S20 ile kıyaslandı. 2x dijital yakınlaştırma sunabilen bu modelde ne yazık ki bir telefoto kamera bulunmuyordu. Telefonun 48 MP çözünürlüğündeki ana kamerası, zoom işlemi için kullanılıyordu.

iPhone 11 Pro Max ön kamerası ile hayal kırıklığı yaşattı

Şirket, kaliteli bir yakınlaştırma deneyimi için yüksek çözünürlükten ve diğer tekniklerden faydalanmak istiyor. Bu nedenle de kamera teknolojisine sürekli yükleniyor. Apple tarafından en son çıkarılan iPhone serisi rekabeti iyiden iyiye kızıştırmıştı. Sizce Samsung şirketinin çıkaracağı yeni akıllı telefon kullanıcıları nasıl etkilyecek? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Samsung Galaxy S20