Logitech Pop Emoji kablosuz mouse incelemesi

1 sdfe

#İŞBİRLİĞİ

Logitech, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği özel bir etkinlik ile gençlere yönelik olarak hazırladığı yeni Logitech Pop mouse ve Poy Keys ürün ailesini tanıttı.

Renkli tasarımları ve emoji tuşlarıyla dikkat çeken bu klavye ve mouse ailesi, günümüzde sosyal medyada sıklıkla vakit geçiren, minimal tasarım ve tıpkı gençlik ateşi gibi hızlı hareket etmeyi seven genç kuşağı hedefliyor. Biz de bu yazımızda size, ailenin dikkat çekici üyelerinden olan Logitech Pop Emoji mouse ‘tan söz edeceğiz.

Logitech Pop Emoji mouse, 3 farklı renk seçeneğiyle geliyor. Daha doğrusu buna “3 farklı tema” demeliyiz.

– Daydream: Lila, yeşil ve sarı tonlarının tercih edildiği bu renk, “Yaz Rahatlığı” olarak tanımlanıyor. Ürünün teması ise, rahatlamak.
– Blast: Siyah, gri ve sarı renklerin tercih edildiği bu renk, “Retro” esintileri taşıyor ve geçmişi, özellikle de arcade salonlarındaki havayı temsil ediyor.
– Heartbreaker: Yavru ağzı ve pembe tonlarla süslü bu model, “Derin duygular” üzerine inşa edilmiş ve daha duygusal yapıda olan, ama öte yandan da fikirlerini savunan kullanıcıları hedefliyor.

Logitech Pop Emoji kablosuz mouse incelemesi

Bize, deneyimleyebilmemiz için Blast geldi ve açıkçası bizim favorimiz de kendisiydi. Gerek kullanırken, gerekse de kullanmadığınız esnalarda, masada dururken bile güzel bir dekor etkisi gerçekleştiriyor.

Ürün, Logitech kullanıcıları için aslında tanıdık tasarım detaylarına sahip. Eğer daha evvel Logitech’in Pebble serisini deneyimlediyseniz, Pop Mouse’u da seveceksiniz. Zira bu ürün de minimal yapıda, hafif, kullanımı rahat ve genellikle sessiz çalışıyor.

Cihaz, hem sağ hem de sol elde kullanıma uygun yapıda. Kullanım için mousepad şart değil. Pürüzsüz olmak koşuluyla; pek çok ahşap, cam ve seramik zeminde rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.

Gerek tasarım hatları, gerekse de tuş sayısının minimal düzeyde tutulması sebebiyle sosyal medya kullanımına uygun olduğunu, rekabetçi online oyunları oynayabilmek için ideal olmadığını belirtelim.

Bu arada, bu mouse’u isterseniz akıllı televizyonunuzla da kullanabilirsiniz. Yani bir kısıtlama bulunmuyor ve bu da çok amaçlı kullanım açısından önemli.

Piliyle birlikte 82 gram ağırlıktaki Logitech Pop Mouse, canlı renkleriyle ön plana çıkıyor.

Tabii tek detay bu değil. Mouse’un tekerinin hemen yanında, halka ibareli bir tuş daha var. Bu tuş, emoji tuşu olarak kullanılabiliyor ve bu sayede gençlerin sıklıkla tercih ettikleri emojiyi hızlıca kullanabilmelerini sağlıyor.

Öyle ya, pek çok farklı sosyal medya platformu var ve “yazışmak”, gençler için en önemli günlük faaliyetler arasında gösterilebilir.

Logitech Pop Emoji kablosuz mouse incelemesi

Tabii mouse’un tüm detaylarını eksiksiz deneyimleyebilmek için Logitech’in ücretsiz yazılımını PC’nize kurmanızı öneriyoruz. Böylece istediğini emojiyi tuşa atayabilir, ya da bu tuşa isterseniz mikrofonu açıp kapama ya da ekran görüntüsü alma gibi görevleri de atayabilirsiniz.

Öte yandan, mouse’un tekerleği hakkında da konuşmalıyız. Tekerlek, özel bir yapıya sahip ve sizin kaydırma hızınıza göre hareket ediyor. Kademe kademe ya da hızlıca kaydırma yapabiliyorsunuz. Yani “kaydırma” tarafında iki farklı çalışma modu var ve sizin hamlelerinize göre ayak uyduruyor.

Bluetooth 5.1 kablosuz bağlantı teknolojisiyle ürün, Windows ve MAC PC’lerde kolaylıkla kullanılabiliyor.

Aynı zamanda Flow özelliği sayeisnde, tek tuş ile önceden tanımlanmış 3 farklı cihaza hızlıca geçiş yapabiliyor.

Logitech Pop Emoji kablosuz mouse incelemesi

Ürün, bünyesinde otomatik tasarruf moduna da sahip ve tek pil ile yaklaşık 2 yıllık deneyim sunabiliyor. Tabii burada kullanıcıların kullanım alışkanlıkları neticesinde pil ömründe değişiklikler olacaktır.

Logitech Pop Mouse, ülkemizde 470 TL satış fiyatı etiketiyle bulunabiliyor.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

>> Tecno Nightingale-N1 ekonomik kablosuz kulaklık incelemesi