Samsung Galaxy Z Fold 5 kamera konfigürasyonları belli oldu

Samsung katlanabilir telefon

Güney Koreli teknoloji devinin yeni katlanabilir akıllı telefon modeline ilişkin çok önemli sızıntılar var.

Samsung Galaxy Z Fold 5 kamera konfigürasyonları belli oldu. Samsung, Galaxy Z Fold 5 modelini bu yılın Ağustos ayında piyasaya sürmeyi planladığı söylentileriyle gündeme geldi. Duyumcu Chun’a göre, Z Fold 5’in kamera sistemi, Galaxy S23 Plus modelinde bulunanla aynı olacak. Bu nedenle, Z Fold 5’in ana kamera kurulumunun, Galaxy Z Fold 4’ten önemli bir yükseltme sunmayacağı görünüyor.

Galaxy Z Fold 4 40 bin

Galaxy S23 Plus’ın arka kamera kurulumu, OIS desteği olan 50 megapiksel ana kamera, 12 megapiksel ultra geniş lens ve OIS ve 3x optik zoom özellikli 10 megapiksel telefoto kamerasından oluşuyor. Aynı kamera seti, Galaxy Z Fold 4‘te de mevcut.

Chun’un sızıntısı, geçen hafta bir diğer duyum kanalı Ice Universe tarafından atılan bir tweet ile uyumlu. Ice Universe, Galaxy Z Fold 5’in Z Fold 4 ile aynı kamera modülünü kullanmaya devam edeceğini söylemişti. Z Fold 5’in diğer dahili veya selfie kamerası hakkında ise bir bilgi bulunmuyor.

Galaxy Z Fold 4

Samsung Galaxy Z Fold 5 kamera konfigürasyonları belli oldu

Z Fold 5’in tasarımının da öncülüne benzer olacağı görünüyor. Son sızıntı, cihazın 6.2 inç kapak ekranıyla geleceğini ortaya koydu. Diğer raporlar, cihazın iç tarafında 7.6 inç katlanabilir AMOLED ekranla donatılacağını belirtiyor. Yeni bir menteşe ile karşımıza çıkması beklenen Galaxy Z Fold 5, bu sayede katlanabilir ekran üzerindeki çizgiyi önemli ölçüde azaltacak. Her iki ekranın da Gorilla Glass Victus 2 koruması ile donatılması da bir diğer ihtimal.

Samsung Galaxy Z Fold3 ve Z Flip3 görüntüleri sızdırıldı

Galaxy Z Fold 5’in, Galaxy S23 serisinde kullanıma sunulan özel bir Snapdragon 8 Gen 2 sürümünü barındırması sürpriz olmayacak. Telefon ayrıca 256 GB, 512 GB ve 1 TB gibi UFS 4.0 depolama seçenekleri ile gelebilir. S Pen için özel bir yuva bulunmayacak ancak S Pen desteği muhtemelen olacaktır. Samsung Galaxy Z Fold 5 kamera konfigürasyonları belli oldu.

TikTok CEO’sundan şaşırtıcı açıklama: Uygulama satılacak mı?