Xiaomi Pad 6 özellikleri kesinleşti diyebiliriz!

Xiaomi Mi Pad 4

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin yeni tablet modeli Pad 6 bir kez daha kendini gösterdi. İşte yeni tabletin özellikleri.

Xiaomi Pad 6 özellikleri kesinleşti diyebiliriz! Çok sayıda rapora göre, Xiaomi’nin Pad 6 serisi tabletleri yolda. En az iki farklı modelle sunulacak olan serinin Mart veya Nisan ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Lansmandan önce, bu modellerden biri hızlı şarj detayları ile 3C sertifikasyonunda göründü.

Xiaomi, 5 dakika içinde 200.000 adet Mi Pad 5 serisi sattı

Çinli varyantı temsil eden 23046P50C model numaralı Xiaomi Pad 6, MDY-12-EF model numaralı bir şarj adaptörü ile yapılan bir testte ortaya çıktı. Şarj adaptörü 5V / 3A ve 5V-20V / 62.A-3.25A güç çıkışlarını destekliyor ve Xiaomi Pad 6’nın 67W hızlı şarjı destekleyeceğini gösteriyor. Listelemede başka özellikler belirtilmemiş. Peki bugüne kadar gelen bilgilerden, söz konusu tablet hakkında neler öğrenmiştik?

Xiaomi Mi Pad 5, resmi teaserda göründü!

Xiaomi Pad 6 özellikleri kesinleşti diyebiliriz!

Önceki sızıntılara göre, Xiaomi’nin yaklaşan tabletleri MediaTek’in Dimensity 9000 veya Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setini kullanacak. Bu, muhtemelen Pro modeli olacakken, Xiaomi Pad 6 (temel model) muhtemelen Snapdragon 870 yonga setini tercih edecek.

Söylentilere göre, Xiaomi Pad 6 serisi, Pad 5 serisinin 2.5K ekranlarını aşan 2.8K veya 3K çözünürlüklü geliştirilmiş ekranlar sunabilir. Önceki tasarım sızıntıları da Xiaomi Pad 6’daki kamera modülünün Xiaomi 12 akıllı telefonunda bulunan modüle çok benzeyeceğini ortaya çıkardı.

xiaomi mi pad 4 plus

Xiaomi Pad 6’daki ekran, 120Hz veya 144Hz yenileme hızı sunabilir ve Dolby Vision ve HDR10+ desteği sağlayabilir. Bu arada, batarya 10.000mAh kapasiteli çift hücreli bir ünite olacak ve 67W hızlı şarjı destekleyeceği tahmin ediliyor. Xiaomi Pad 6 özellikleri kesinleşti diyebiliriz!

OnePlus Pad hediyeleri ile geliyor!