Redmi Turbo Adlı Yeni Bir Telefon Serisi Çıkaracak

Redmi Note 13 Turbo

Redmi yönetimi bugün bir açıklama yaparak Turbo adını taşıyan yeni telefon serisi başlatacaklarını duyurdu. Bu serinin ilk telefonu Redmi Turbo 3 olacak.

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi, bugün oldukça önemli bir açıklamaya imza attı. Şirket, çok yakında akıllı telefon serilerine bir yenisini daha ekleyecek. Redmi Başkanı Thomas Wang, Turbo adını taşıyan yepyeni bir seri başlatacaklarını açıkladı. Redmi K serisi ile Redmi Note serisi arasında konumlandırılacak olan Turbo serisi, performans odaklı telefonlar sunacak.

Bu seriden çıkacak ilk telefon ise Redmi Turbo 3 olacak. Serinin ilk telefonu için bu ismin seçilmesi kafaları karıştırdı. Şirket bu konuda bir açıklama yapmamış olsa da bu telefonun daha önce Redmi Note 13 Turbo olarak anılan model olabileceği düşünülüyor. Belki de şirket bu yüzden Turbo 3 ismini tercih etmiştir.

Redmi’nin bu duyuru sonrası gerçekleştirdiği soru-cevap etkinliğinde paylaşılan bilgiler, Redmi Turbo modellerinin orta segmentte yer alacağını gösteriyor. Görünen o ki Redmi K serisi orta segmentin en üst basamağında kalarak, amiral gemisi modellerle yarışmaya devam edecek. Onun hemen altında, daha düşük fiyata oldukça iyi performans sunan Turbo serisi olacak. Onun da altında ise Note serisi yer alacak. Note serisi K ve Turbo kadar iyi performans sunmayacak belki ama o da kamera özellikleriyle öne çıkacak. Böylece şirket, Vivo, Honor ve Huawei gibi rakiplerine karşı orta segmente üç farklı fiyat aralığından ürün sunmuş olacak.

Redmi Turbo 3

PlayStation Plus’ın Nisan Oyunları Açıklandı