Redmi Pad Pro’nun Çıkış Tarihi Belli Oldu

Redmi Pad Pro

Redmi, çok yakında tabletlerine bir yenisini daha ekledi. Redmi Pad Pro’nun çıkış tarihi açıklanırken, tabletin ilk görseli de paylaşıldı.

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi, merakla beklenen yeni akıllı telefonu Redmi Turbo 3’ü 10 Nisan’da resmi olarak tanıtacak. Çin’de gerçekleşecek bu lansman etkinliğinde tanıtılacak tek Redmi cihazı Redmi Turbo 3 olmayacak. Şirket yeni tableti Redmi Pad Pro’yu da aynı etkinlikte görücüye çıkaracak. Bu tabletin 10 Nisan’da tanıtılacağı doğrudan Redmi tarafından açıklandı.

Redmi Pad Pro, Xiaomi’nin Redmi markasıyla çıkardığı üçüncü tablet olacak. Şirket daha önce Redmi Pad ve Redmi Pad SE adını taşıyan iki tablet çıkarmıştı. Bu isimlerden de anlayacağınız üzere Pad Pro daha önce çıkan iki modelden daha gelişmiş özelliklere sahip olacak. En azından ismindeki Pro ifadesi bunu düşündürüyor.

 

 

Redmi Pad Pro

Redmi Pad Pro’nun paylaşılan ilk görseli, tabletin tasarımını gözler önüne seriyor. Bu görselden de görüleceği üzere tablet elektronik kalem ve taşınabilir klavye gibi aksesuarla birlikte geliyor. Tabletin arka yüzünde çift kamera halkası olduğu görülüyor. Bu kameraların teknik özellikleri ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Daha önce Digital Chat Station hesabı tarafından paylaşılan bilgilere göre tablet 12.1 inçlik LCD bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın 2.5K çözünürlükte olacağı söyleniyor. Tabletin bataryasının ise 10.000 mAh olacağı konuşuluyor. Ancak bu detayların hiçbiri netlik kazanmış değil. Tüm bu detaylar 10 Nisan’da netlik kazanacak.

Apple Robot Üretip Satmayı Planlıyor