Redmi 13C görselleri sızdırıldı

Redmi 13C

Bu yıl bitmeden kullanıcılarla buluşması gündemde olan Redmi 13C’nin sızdırılan ilk görselleri telefonun tasarımını gözler önüne serdi.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Xiaomi, uzun süredir gündemde olan Redmi Note 13 serisi telefonlarını geçtiğimiz hafta resmi olarak tanıttı. Redmi 13 serisiyle orta segment modellerini yenileyen Xiaomi, yıl bitmeden Redmi serisini daha da genişletecek gibi duruyor. Çünkü bugün sızdırılan yeni görseller, Redmi 13C’nin de yolda olduğunu gösterdi.

Hatırlarsanız şirket Redmi 12C’yi geçtiğimiz yılın aralık ayında Çin’de piyasaya sürmüştü. Daha sonra telefon Hindistan’da da satışa sunularak global lansmanını gerçekleştirmişti. Şimdi Redmi 13C’nin ilk görsellerinin ortaya çıkması, bu serinin yeni üyesinin de aralık ayında piyasaya sürülebileceğini gösteriyor. Ancak Xiaomi şimdilik bu konuda resmi bir açıklama yapmadı.

redmi 13c 2

Sızdırılan bu yeni görseller, Redmi 13C’nin üçlü arka kamerasının ana lensinin 50 megapiksellik bir lens olacağını gösteriyor. Ona eşlik edecek iki lensin özellikleri ise şimdilik belirsizliğini koruyor. Öte yandan telefonun ön yüzündeki selfie kamerasının damla şeklindeki delikte olacağı görülüyor. Sızdırılan bu görsellere bakılırsa telefonun en az üç farklı renk seçeneği olacak: Siyah, mavi ve açık yeşil.

Şimdilik telefonun teknik özellikleri hakkında herhangi bir detay ortaya çıkmış değil. Ancak telefondan ilk görsellerin gelmeye başlamış olması, önümüzdeki günlerde telefonu performans testinde ya da sertifika alırken göreceğimizi düşündürüyor. Bu da telefonun teknik özelliklerinin yavaş yavaş ortaya çıkacağı anlamına geliyor.

redmi 13c

Xiaomi 14 sertifika alırken görüldü