Redmi Note 12 Turbo özellikleri bir kez daha gündemde

Xiaomi Redmi Note 10 serisi tanıtıldı! İşte özellikleri

Redmi’nin son zamanlardaki en çok konuşulan modeli Note 12 Turbo, bir kez daha sızıntılarıyla gündemde geldi.

Redmi Note 12 Turbo özellikleri bir kez daha gündemde. Xiaomi’nin alt markası Redmi, 28 Mart’ta Redmi Note 12 Turbo modelini tanıtacak. Şirketin yayınladığı iki ipucuna göre, Redmi Note serisinin ilk modeli olan bu cihaz, en büyük ısı emici ve en büyük bellek yapılandırmasıyla donatılmış olacak.

Redmi Note

İlk ipucuna göre Redmi Note 12 Turbo, özel buhar soğutma sistemi donatılmış olacak. Buhar odası soğutması, ısıyı bir bilgisayar işlemcisi veya grafik kartından ısı kanalına aktarmak için kullanılan bir termal yönetim tekniğidir. Bu yöntem, hızlı bir şekilde buharlaşan ve yoğunlaşan bir miktar sıvı içeren düz, sızdırmaz bir odacık kullanır. Buhar, hızlıca ısıyı emdiği sıcak alandan daha soğuk alanlara hareket eder, burada emilen ısıyı serbest bırakır ve daha sonra süreci tekrarlamak için daha sıcak alana geri döner. Buhar odası soğutması verimli, sessiz ve herhangi bir hareketli parça gerektirmediği için yüksek performanslı bilgisayar uygulamaları için popüler bir seçenektir.

Note 12 Turbo, sürüklenme oluklarına sahip olacak ve önceki versiyonuna göre% 35’ten fazla ısı dağıtımı sağlayacak. Oyunlar için optimize edilen Snapdragon 7+ işlemcisi ile çalışacak olan bu cihaz, SD 8+ ile aynı mimariyi kullanıyor olacak.

Xiaomi

Redmi Note 12 Turbo özellikleri bir kez daha gündemde

Redmi’nin yayınladığı ikinci ipucuna göre, Redmi Note 12 Turbo, 1 TB’lık 16GB RAM sürümüyle piyasaya sürülecek. Bu, Redmi Note serisinde ve çoğu amiral gemisi modelinde gördüğümüz en yüksek bellek ve depolama birleşimidir.

Redmi Note 12 Turbo, 6,67 inç 1080 x 2400p ekran, 5.500mAh pil ve 5G bağlantısını destekleyen bir cihazdır. AMOLED ekran paneli, 120Hz yenileme hızı ve 20:9 oranı ile birlikte gelir. Cihazda Android 13 ve MIUI 14 yazılımı kullanılır. GPU’su Adreno 725’tir ve 256 GB’a kadar depolama alanı sunulur.

Redmi Note 10 serisi, 120Hz delikli ekrana sahip olacak

Redmi Note 12 Turbo, LED flaş, HDR ve Panorama görünümlerini içeren üçlü bir ana kamera kurulumuna sahip olarak gelecek. Bağlantı özellikleri arasında Bluetooth 5.2, Wi-Fi ve seçilen pazarlarda NFC gibi detayların yer alacağını da belirtelim. Redmi Note 12 Turbo özellikleri bir kez daha gündemde.

Asus ROG Phone 7’nin çıkış tarihi açıklandı