Redmi Note 13 Turbo’nun Özellikleri Netlik Kazandı

Redmi Note 13 Turbo

Global pazara Poco F6 adı altında sunulacak olan Redmi Note 13 Turbo’nun teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Xiaomi, yeni akıllı telefonu Redmi Note 13 Turbo’yu çok yakında piyasaya sürecek. Global pazara Poco F6 olarak sunulacak olan bu telefonun çıkışının yaklaşmasıyla birlikte, sızıntıların sıklığı da arttı. Son olarak da telefonun teknik özelliklerine dair yeni detaylar ortaya çıktı.

Daha önce gelen bilgilerde telefonun Snapdragon 8s Gen 3 yonga setinden güç alacağı söyleniyordu. Bu son sızıntıda telefonun yonga setine dair yeni bir bilgi bulunmuyor. Onun yerine batarya özelliklerine odaklanıyor. Redmi Note 13 Turbo/Poco F6, 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak. Bu batarya, 90 W hızlı şarj özelliğine sahip olacak. Bu da telefonun öncülüne kıyasla çok daha yüksek bir şarj hızına sahip olacağı anlamına geliyor.

Poco F6

Redmi Note 13 Turbo/Poco F6, düz bir ekrana sahip. Bu ekranın 1220p çözünürlükte olacağı söyleniyor. Bu ekranın üzerindeki selfie kamerası 20 megapiksel olacak. Telefonun arka kamerasının ana lensinin ise 50 megapiksellik Sony IMX882 olacağı söyleniyor.

Xiaomi’nin bu yeni telefonları tam olarak ne zaman piyasaya süreceği bilinmiyor. Ancak son dönemde sızıntıların iyiden iyiye artmış olması, her iki modelin de çıkışının yakın olduğunu düşündürüyor. Poco F6 telefonun global versiyonu olduğu için, muhtemelen önce Note 13 Turbo çıkacak, Poco F6 ise daha sonra satışa sunulacaktır.

vivo X Fold3 Resmi Olarak Tanıtıldı