Reddit çöktü! Binlerce kullanıcı ulaşamıyor

Reddit, finans dünyasına hızlı giriş yaptı!

Reddit ciddi bir çöküntü ile karşı karşıya. İşte konuyla ilgili tüm detaylar.

Reddit için epey yoğun bir gün oldu. Binlerce topluluk, şirketin birkaç üçüncü taraf uygulamasını etkileyen API’sinde yaptığı değişiklikleri protesto etmek için dükkanı geçici olarak kapattı. Üstelik platform, masaüstü ve mobil web sitelerinin yanı sıra mobil uygulamalarında da büyük bir kesinti yaşıyor. Sabah itibarıyla Reddit durum sayfasında “İçerik yükleme sorunlarının farkındayız ve sorunları olabildiğince çabuk çözmek için çalışıyoruz” ifadeleri yer alıyor.

Reddit yeni değişikliğini duyurdu

Reddit son dönemlerde farklı farklı sorunlar ile mücadele etmek zorunda kaldı ancak bu sorunlar kısa sürede çözülecek gibi de durmuyor. Bu kapsamda platform çöküntü ile başa çıkamadı ve dünya genelinde çoğu kullanıcı platforma erişemediklerini bildirdiler. Sorunun ne zaman çözüleceği ise net değil ancak platform üstesinden gelmek için elinden gelenin fazlasını yapıyor diyebiliriz.

Zira platform dünya genelinde kullanıcıların her konuda fikirlerini paylaşabildikleri oldukça popüler bir nüfuza sahip. Bu kapsamda sorunun kısa sürede çözülmesi gerekiyor zira kullanıcılar şimdiden Quora gibi platformlarda sorunu belirtmeye başladılar.  Şirket, web sitesinde ve mobil uygulamalarında “içerik yükleme sorunları” yaşıyor. Sadece mobil uygulama kullanıcıları değil aynı zamanda web sitesi kullanıcıları da ciddi bir çökme sorunu ile karşı karşıya. Ancak kısa sürede giderilecek olan problemin ardından kullanıcılar normal olarak platforma dönecek.

Samsung Galaxy S21 Ultra kullanıcıları büyük sorunlarla uğraşmaya devam ediyor