Reddit, dahili sistem sorunu nedeniyle ‘büyük bir kesinti’ yaşıyor

Reddit, dahili sistem sorunu nedeniyle 'büyük bir kesinti' yaşıyor

Reddit platformuna erişmekte sorun yaşıyorsanız, sorun sadece siz değilsiniz. Platform, şu anda 90 dakikadan fazla süren bir kesinti yaşıyor. İşte tüm detaylar.

Reddit, masaüstü ve mobil web erişimi “büyük bir kesinti” yaşıyor. Bu sırada mobil uygulamada “kısmi bir kesinti” var. Global bir forum olarak kullanılan platfrorm şimdi kesinti sorunu ile gündemde. Reddit’in sistem durumu sayfası, hizmeti Salı günü “İnceleniyor” olarak listeledi ve uygulama şu anda çevrimdışı. Şirket “Sorunu belirlemek için çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi. Ardından “Bir dahili sistem sorunu belirledik ve bir düzeltme belirlemek için çalışıyoruz” notuyla “Tanımlandı” olarak güncellendi. Dönem dönem sosyal medya platformlarında çökme meydana geliyor. Özellikle Twitter bu konudan fazlasıyla muzdarip denebilir. Dünya genelinde sık sık çökme problemi yaşayan platform en son Elon Musk’ın da satın almasının ardından sorun üzerine sorun yaşamaya devam etti.

 Reddit, dahili sistem sorunu nedeniyle 'büyük bir kesinti' yaşıyor

Musk’ın satın alımı ile çoğu şeyin olumlu anlamda değişmesi beklenirken Twitter pek de beklenen performansı sunamayan bir platform olarak karşımıza çıktı. En son küresel anlamda çökme sorunu ile gündeme gelen Twitter sorunu kısa sürede düzeltirken global bir forum olan Reddit’te yaşanan çöküntü kısa sürede kullanıcılar tarafından fark edildi. Platformda yaşanan kesinti bugün itibarı ile düzeltilmiş durumda ancak hala bazı bölgelerde yer yer kesinti yaşanıyor. Bu sorunu aşmak için platform elinden geldiğini yaptıklarını duyurdu.

Sony sonunda PS5’in DualSense oyun kolları için güncelleme getirecek