Realme Note 60 Performans Testinde Görüldü

Realme Note 60

Realme’nin ocak ayında başlattığı yeni telefon serisinin ikinci modeli olacak Realme Note 60, Geekbench performans testinde görüldü.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Realme, son dönemde adından sık sık söz ettiriyor. 2024’e oldukça hızlı bir başlangıç yapan şirket, GT serisine yeni modeller ekledikten sonra şimdi de odağını diğer serilerine çevirmiş durumda. Realme 13 Pro+’ı önümüzdeki günlerde piyasaya sürecek olan, bir yandan da Note serisine yeni bir model eklemeye hazırlanıyor.

Hatırlarsanız şirket ocak ayında Realme Note 50 adını taşıyan bir telefon çıkararak yepyeni bir seri başlatmıştı. İşte bu seriye çok yakında yeni bir model daha eklenecek. Realme Note 60 adını taşıyan bu telefon, dün Geekbench performans testinde görüldü. Böylece telefonun hem teknik özelliklerine hem de performans puanlarına dair yeni detaylar ortaya çıktı.

Realme Note 60

 

Görünüşe bakılırsa Realme Note 60, ocak ayında çıkan Note 50’den çok da farklı olacak. Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler, telefonda 1.8 Ghz’lik sekiz çekirdeğe sahip bir CPU’nun kullanılacağını gösteriyor. Buna bir de anakart modeli eklenince bunun Unisoc Tiger T612 yonga seti olduğu ortaya çıkıyor. Hatırlarsanız Note 50’de de aynı yonga seti vardı. Neyse ki Note 60, RAM kapasitesiyle öncülünün üstünde olacak gibi görünüyor. Çünkü performans testine sokulan versiyon 4 değil 6 GB RAM’e sahip.

Daha önce gelen bilgiler sayesinde telefonun 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağını biliyoruz. Telefonun çıkışı yaklaştıkça diğer detayların da netlik kazanması bekleniyor.

nubia Red Magic 9S Pro+, Performans Sıralamasında Zirveyi Aldı