nubia Red Magic 9S Pro+, Performans Sıralamasında Zirveyi Aldı

nubia Red Magic 9S Pro+

ZTE’nin yakında çıkaracağı yeni oyun telefonu nubia Red Magic 9S Pro+, AnTuTu performans testinde rakip tanımadı ve aldığı puanla zirveye yerleşti.

Çinli telefon üreticisi ZTE eskisi kadar göz önünde olmasa da zaman zaman dikkat çekici telefonlarla karşımıza çıkıyor. Özellikle şirketin oyun telefonlarına odaklanan alt markası nubia, etkileyici telefonlar çıkarıyor. Bu telefonlar her yıl performans testlerinde zirveyi zorluyor. Görünen o ki bu yıl da durum farklı olmayacak. Şirketin çok yakında piyasaya süreceği yeni oyun telefonu nubia Red Magic 9S Pro+, AnTuTu performans testinde adeta rakip tanımadı ve aldığı etkileyici performans puanıyla zirveye yerleşti.

AnTuTu, performans testinde nubia Red Magic 9S Pro+’ın 2.5 milyon puana ulaştığını açıkladı. Daha önce hiçbir telefon bu rakama ulaşamamıştı. Bu da nubia Red Magic 9S Pro+’ın çıktığında piyasadaki en güçlü telefon olacağı anlamına geliyor.

nubia Red Magic 9S Pro

nubia’nın yeni telefonu, Android telefonlar için şu anda piyasadaki en iyi yonga seti olan Snapdragon 8 Gen 3’ün daha gelişmiş bir versiyonunu kullanıyor. Bunun Galaxy S24 serisinde Samsung’un kullandığıyla aynı versiyon olduğu söyleniyor. Ne var ki Red Magic 9S+’ta bu yonga setine 24 GB LPPDDR5X RAM eşlik ediyor. Performans konusunda telefonu Galaxy S24’ün önüne geçiren de bu oluyor. Öte yandan telefonda 1 TB da dahili depolama alanı bulunuyor. Tabii bunlara bir de gelişmiş soğutma sistemi eşlik ediyor.

Assassin’s Creed Oyunlarının Remakeleri Geliyor