Realme C63 Performans Testinde Görüldü

Realme C63

Realme’nin çok yakında piyasaya süreceği akıllı telefonu Realme C63, Geekbench performans testinde görüldü; Telefonun özellikleri belli oldu.

Çinli telefon üreticisi Realme, 2024’e oldukça hızlı bir başlangıç yaptı. Son dönemde GT serisine çok sayıda yeni model ekleyen şirket, şimdi de diğer serilerini yenilemeye hazırlanıyor. Bir yandan Realme 13 serisini tanıtmaya hazırlanan şirket, diğer yandan Narzo serisine yeni bir model eklemeyi planlıyor. Ancak şirketin yakın gelecekte kullanıcılarla buluşturacağı telefonları bunlardan ibaret değil. Çünkü gelen son bilgiler, Realme C serisine de çok yakında yeni bir model ekleneceğini gösteriyor.

Realme C serisinin yeni üyesi Realme C63, dün Geekbench performans testinde görüldü. Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler sayesinde telefonun teknik özelliklerine dair ilk detaylar da ortaya çıkmış oldu.

Realme C63

Geekbench’te telefonun yonga setinin hangisi olacağı doğrudan belirtilmiyor. Ancak telefonun kullanacağı çipler ve ana kart hakkında görülen detaylar, bu yonga setinin Unisoc T612 olacağını düşündürüyor. Geekbench’te performans testine sokulan versiyon 6 GB RAM’e sahip. Ancak telefonun farklı RAM kapasitelerine sahip başka versiyonları da olabilir. Telefonun işletim sisteminin ise beklendiği üzere Android 14 olacağı görülüyor.

Öte yandan bu sızıntıyla birlikte gelen bilgilerde telefonun 4880 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağı ve bu bataryada 45W hızlı şarj özelliği bulunacağı söyleniyor. Son olarak, telefonun arka kamerasındaki ana lensin 50 megapiksel olacağı belirtiliyor.

Realme C63, 5 Haziran’da Malezya’da düzenlenecek etkinlikle resmi olarak tanıtılacak. Tüm bu özellikler bu etkinlikle birlikte netlik kazanacaktır.

Honor 200 ve 200 Pro Resmen Tanıtıldı