Realme Note 60’ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

Realme Note 60

Son günlerde sık sık gündeme gelen Realme Note 60’ın ne zaman tanıtılacağı belli oldu. Realme Note serisinin yeni üyesi çok yakında çıkacak.

Son dönemde daha çok rakamlı ana serisi ve GT modelleriyle adından söz ettiren Realme, şimdi de Note serisine yeni bir model eklemeye hazırlanıyor. Bildiğiniz gibi son günlerde üst üste gelen sızıntılar, Realme Note 60’ın çok yakında piyasaya sürüleceğini ortaya çıkarmış, aynı zamanda telefonun başlıca özelliklerini de öğrenmemizi sağlamıştı. Bu hafta gelen sızıntılar sayesinde ilk detaylarını öğrenme şansı yakaladığımız Realme Note 60, bugün önemli bir sızıntıya daha konu oldu. Bu kez de telefonun tam olarak ne zaman tanıtılacağı belli oldu.

Realme tarafından paylaşılan tanıtım görselleri, Note 60’ın 30 Ağustos’ta Endonezya’da düzenlenecek lansman etkinliğinde resmi olarak tanıtılacağını ortaya çıkardı.

Realme Note 60 2

Geçtiğimiz günlerde Geekbench veri tabanında ortaya çıkan bilgilere göre Realme Note 60, daha önce Note 50’de de kullanılan Unisoc Tiger T612 yonga setinden güç alacak. Ancak Note 50’nin aksine Note 60’da bu yonga setine 6 ya da 8 GB RAM’in eşlik ettiği versiyonlar da olacak. Dahili depolama alanı konusunda da kullanıcılara üç farklı seçenek sunulacak: 64, 128 ya da 256 GB.

Realme Note serisinin yeni üyesi 6.74 inçlik bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın yenilenme hızı 90 Hz olacak. Realme telefonun ana kamerasının 32 megapiksellik bir sensör kullanacağını açıkladı. Telefonda 5000 mAh’lık bir batarya bulunacağı da doğrudan Realme tarafından açıklandı. İşletim sistemi ise tahmin edebileceğiniz gibi Android 14 olacak.

Katlanabilir iPhone Ertelendikçe Erteleniyor