Samsung Galaxy A06 Sertifika Alırken Görüldü

Samsung Galaxy A06

Samsung’un yeni bütçe dostu telefonu Samsung Galaxy A06, FCC’den sertifika alırken görüldü; Telefonun özelliklerine dair yeni detaylar ortaya çıktı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, önümüzdeki günlerde bütçe dostu telefonlarına bir yenisini daha ekleyecek. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündemi meşgul eden Samsung Galaxy A06, önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtılacak. Telefonun lansman tarihinin yaklaşmasıyla birlikte telefona dair sızıntılar da sıklaşmaya başladı. Galaxy A06, dün FCC’den sertifika alırken görüldü. FCC veri tabanında yer alan bilgiler, telefonun teknik özelliklerine dair yeni detayların ortaya çıkmasını sağladı.

FCC veri tabanında yer alan bilgilere göre telefonda 4,855 mAh’lık bir batarya bulunacak. Bu bataryalar genelde 5000 mAh olarak piyasaya sürülüyor. Bu yüzden telefonun resmi özellikleri açıklanırken bunun da 5000 mAh olarak pazarlanacağı düşünülüyor.

Samsung Galaxy A05

Hatırlarsanız Samsung Galaxy A06 birkaç gün önce Geekbench performans testinde görülmüş, orada yer alan bilgiler telefonun yonga setinin MediaTek Helio G85 olacağını ortaya çıkarmıştı. Bunun Galaxy A05’teki yonga setiyle aynı olması şaşkınlık yaratmıştı. Şimdi şaşkınlığımız daha da arttı çünkü telefonun yonga seti de öncülüyle aynı. Görünen o ki Samsung bu serinin yeni üyesini kayda değer bir geliştirme yapmadan, geçtiğimiz yılki modele bir iki rötuş yaparak piyasaya sürecek.

Geekbench tarafından teste sokulan versiyonda MediaTek Helio G85 yonga setine 6 GB RAM’in eşlik ediyordu. Telefonun işletim sistemi ise tahmin edeceğiniz üzere Android 14 olacak.

Telefonun şimdiden sertifika alma sürecine girmiş olması, öncülünün aksine ekim ayından önce çıkabileceğini gösteriyor. Ancak şimdilik net bir çıkış tarihi ortaya çıkmış değil.

nubia Red Magic 9S Pro+, Performans Sıralamasında Zirveyi Aldı