Phantom V2 Fold Performans Testinde Görüldü

Tecno Phantom V2 Fold

Tecno’nun çok yakında piyasaya süreceği yeni katlanabilir telefonu Phantom V2 Fold, Geekbench performans testinde görüldü.

Son dönemde adını daha fazla duymaya başladığımız Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden (Vivo, Realme, Redmi vb) olan Tecno Mobile, son dönemde akıllı telefonlarının sayısını hızla arttırıyor. Üstelik şirket katlanabilir telefon alanında da faaliyet gösteriyor. Phantom V Fold ile bu alana ilk adımı atan Tecno, bu yıl da yeni katlanabilir telefonunu kullanıcılarla buluşturacak. Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen Phantom V2 Fold, bugün Geekbench performans testinde görüldü. Böylece telefona dair yeni detaylar da ortaya çıkmış oldu.

Phantom V2 Fold geekbench

Geekbench veri tabanında yer alan bilgilere göre Phantom V2 Fold, MediaTek’in Dimensity 9000+ yonga setinden güç alacak. Hatırlarsanız Tecno’nun ilk katlanabilir telefonu da bu yonga setini kullanıyordu. Geekbench performans testine sokulan model, 12 GB’lık bir RAM’e sahip. Ancak telefonun daha düşük RAM’e sahip versiyonlarının da satışa sunulacağı tahmin ediliyor. Öte yandan Geekbench’te ortaya çıkan bir diğer detay da telefonun Android 14 işletim sistemini kullanması. Bunun ötesinde telefonun teknik özellikleri şimdilik belirsizliğini koruyor. Ancak lansman tarihinin yaklaşmasıyla birlikte ekran ve kamera özellikleri gibi diğer detayların da ortaya çıkması bekleniyor.

Tecno, telefon için resmi bir çıkış tarihi açıklamamış olsa da şu ana kadar ortaya çıkan bilgiler Phantom V2 Fold’un bu yılın ilk çeyreğinde çıkacağını gösteriyor. Telefonun lansmanı büyük ihtimalle Mobile World Congress 2024’te gerçekleşecek.

Realme Note 50’nin Çıkış Tarihi ve Özellikleri Belli Oldu