Realme GT Neo6 SE Performans Testinde Görüldü

Realme GT Neo6 SE

Çok yakında piyasaya sürülecek olan Realme GT Neo6 SE, Geekbench performans testinde görüldü. Telefonun özellikleri netlik kazandı.

Çinli telefon üreticisi Realme, yeni akıllı telefonu GT Neo6 SE’nin lansmanını önümüzdeki hafta gerçekleştirecek. Realme GT Neo6 SE henüz resmi olarak tanıtılmamış olsa da son günlerde üst üste gelen sızıntılar sayesinde telefona dair pek çok detay netlik kazandı.

Daha birkaç gün önce TENAA’dan sertifika alırken görülen telefon, dün de Geekbench performans testinde karşımıza çıktı. Vivo, İnfinix ve omix gibi rakiplerin de yer aldığı Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler, telefonun özelliklerine dair bir süredir gündemde olan detayların bir kez daha doğrulanmasını sağladı.

Realme GT Neo6 SE, Qualcomm’un kısa süre önce tanıttığı Snapdragon 7+ Gen 3 yonga setini kullanan ilk telefonlardan biri olacak. 4nm teknolojisiyle geliştirilen bu yonga setinin Snapdragon 8 Gen 3’e yakın bir performans sunacağı söyleniyor. Telefonun en üst versiyonunda bu yonga setine 16 GB RAM ile 1 TB dahili depolama alanı eşlik ediyor.

Telefonun Geekbench’te performans testine sokulan versiyonu da 16 GB RAM’e sahip. Telefonun bu versiyonunun tek çekirdekli testten 1902 puan, çok çekirdekli testten ise 5317 puan aldığı görülüyor. Bu da Snapdragon 7+ Gen 3’ün gücünü gözler önüne seriyor.

Realme GT Neo6 SE 1

Realme GT Neo6 SE, 6.78 inçlik AMOLED bir ekrana sahip olacak. BOE 8T LTPO panel kullanması beklenen bu AMOLED ekranın çözünürlüğü henüz kesinleşmedi. Ancak Full HD+ ile QHD+ arasında bir yerde olacağı düşünülüyor. Telefon, 6000 nite ulaşan maksimum parlaklığıyla oldukça parlak bir ekrana sahip olacak.

Batarya tarafına geldiğimizde ise karşımıza 5000 mAh’lık bir batarya çıkıyor. Telefonda 100 W hızlı şarj özelliği bulunuyor. Telefon hakkında ortaya çıkan bir diğer detay da OIS destekli 50 megapiksellik bir ana kameraya sahip olacağı. Diğer kamera özellikleri ise henüz netlik kazanmış değil.

Apple Robot Üretip Satmayı Planlıyor