Realme GT 6’nın Yonga Seti Resmiyet Kazandı

Realme GT 6

20 Haziran’da resmi olarak tanıtılacak olan Realme GT 6’nın hangi yonga setini kullanacağı doğrudan Realme tarafından açıklandı.

Son günlerde en çok konuşulan telefonlardan biri de Realme GT 6 oldu. Realme’nin 20 Haziran’da resmi olarak tanıtacağı yeni akıllı telefonu, son günlerde pek çok sızıntıya ve açıklamaya konu oldu. Gelen bu haberler sayesinde telefonun teknik özellikleri hakkında pek çok detay ortaya çıktı. Bunlardan biri de telefonun Snpadragon 8 Gen 3 yonga setini kullanacağı bilgisiydi. Pek çok farklı kaynak tarafından dile getirilen bu detay, dün Realme tarafından da doğrulandı. Çinli telefon üreticisi dün sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak, Realme GT 6’nın Snapdragon 8s Gen 3 yonga setinden güç alacağını açıkladı. Realme bunun “bugüne kadarki en gelişmiş Snapdragon 8s Gen 3 telefonu” olacağını söylüyor.

Realme GT 6

Realme GT 6, 1.5 K çözünürlükte OLED bir ekrana sahip. Bu ekranın paneli BOE tarafından üretiliyor. Telefonun arka kamerasının ana lensinin 50 megapiksel olacağı söyleniyor. Realme GT 6, 6000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak. Bu bataryada 100 W hızlı şarj özelliği bulunacak.

Realme’nin yeni amiral gemisi akıllı telefonu, aynı zamanda GT serisinin global pazara döndüğü model de olacak. Çünkü şirket bu telefonu daha çıkar çıkmaz çok sayıda pazara sunmayı hedefliyor. Telefonun çok yakında Türkiye, İtalya, Endonezya, İspanya, Tayland, Malezya, Meksika, Filipinler, Brezilya, Polonya ve Suudi Arabistan’da satışa sunulacağı doğrudan Realme tarafından duyuruldu.

Apple Intelligence, ChatGPT’den Güç Alacak