Realme GT6’nın Kamera ve Ekran Özellikleri Açıklandı

Realme GT6

20 Haziran’da resmi olarak tanıtılacak olan Realme GT6’nın kamera ve ekran özellikleri doğrudan Realme tarafından paylaşıldı.

Bildiğiniz gibi son günlerin en çok konuşulan telefonlardan biri de Realme GT6. 20 Haziran’da düzenlenecek etkinlikte resmi olarak tanıtılacak olan GT6, son günlerde pek çok sızıntı ve söylentiye konu oldu. Telefonun lansman tarihinin iyiden iyiye yaklaşmasıyla birlikte bu sızıntı ve söylentilerin yerini resmi açıklamalar almaya başladı. Daha birkaç gün önce telefonun yonga setini resmi olarak açıklayan Realme, bugün de GT6’nın kamera ve ekran özelliklerini paylaştı.

Realme GT6, BOE tarafından üretilen 8T LTPO OLED bir ekran kullanacak. 1.5K çözünürlükteki bu ekranın maksimum parlaklığı 6000 nit olacak. Realme, telefonun arka kamerasının ana lensinin 50 megapiksellik Sony LYT-808 olacağını açıkladı. Bu ana lense eşlik eden telefoto kamerada 2x optik zoom özelliği bulunuyor.

Realme GT 6

Realme GT 6, Snapdragon 8s Gen 3 yonga setinden güç alıyor. Realme bunun “bugüne kadarki en gelişmiş Snapdragon 8s Gen 3 telefonu” olacağını söylüyor.  Realme GT 6, 6000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak. Bu bataryada 100 W hızlı şarj özelliği bulunacak.

Realme’nin yeni amiral gemisi akıllı telefonu, aynı zamanda GT serisinin global pazara döndüğü model de olacak. Çünkü şirket bu telefonu daha çıkar çıkmaz çok sayıda pazara sunmayı hedefliyor. Telefonun çok yakında Türkiye, İtalya, Endonezya, İspanya, Tayland, Malezya, Meksika, Filipinler, Brezilya, Polonya ve Suudi Arabistan’da satışa sunulacağı doğrudan Realme tarafından duyuruldu.

Epic Games’te Haftanın Ücretsiz Oyunları Belli Oldu