Realme GT Neo6 SE’nin Yonga Seti Kesinleşti

Realme GT Neo6 SE

Çok yakında resmi olarak tanıtılacak olan Realme GT Neo6 SE’nin hangi yonga setini kullanacağı doğrudan Realme tarafından açıklandı.

Akıllı telefon işlemcisi konusunda pazarı domine eden iki şirketten biri olan Qualcomm, merakla beklenen yeni yonga seti Snapdragon 7+ Gen 3’ü önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtacak. Snapdragon 7+ Gen 3’ün lansmanı 18 Mayıs’ta gerçekleşecek olsa da daha şimdiden bu yonga setini kullanacak ilk telefonlar netlik kazanmış durumda.

Bildiğiniz gibi bu telefonla piyasaya sürülen ilk telefon çok yakında tanıtılacak OnePlus Ace 3V olacak. Onun hemen ardından ise Realme GT Neo6 SE gelecek. Realme’nin yeni telefonunun Snapdragon 7+ Gen 3 yonga setinden güç alacağı bir süredir konuşuluyordu. Resmi açıklama ise bugün geldi. Realme, çok yakında tanıtılacak olan GT Neo6 SE’nin Snapdragon 7+ Gen 3 yonga setini kullanacağını açıkladı.

OnePlus gibi Realme de bu yeni yonga setini gerek kullandığı 4nm teknolojisiyle, gerekse tasarımıyla Snapdragon 8 Gen 3 ile hemen hemen aynı olduğuna vurgu yaptı. Bu şirketlerin bu iddiasının ne kadar doğru olduğunu, Snapdragon 7+ Gen 3 kullanan ilk telefonlar piyasaya sürüldüğünde göreceğiz. Ancak görünen o ki amiral gemisi telefonların hemen altındaki segment için en ideal yonga setlerinden biri bu olacak.

Aynı çatı şirketi  altında olan Oppo ve Vivo ise bu konuda gizemlerini koruyorlar.

Realme GT Neo6 SE

ASUS Zenfone 11 Ultra Resmen Tanıtıldı