Realme GT 6T Yakında Piyasaya Sürülecek

Realme GT 6T

Realme, GT 6 serisini daha da büyütmeye hazırlanıyor. GT Neo6’nın tanıtılmasının ardından şimdi de Realme GT 6T piyasaya sürülecek.

GT serisinin merakla beklenen yeni üyesi Realme GT Neo6’yı bu hafta piyasaya süren Realme, önümüzdeki günlerde GT serisine farklı modeller de ekleyecek. GT 6 serisinde tam olarak kaç model olacağı bilinmiyor ama bunlardan birinin Realme GT 6T olacağı biliniyor. Nitekim Realme de dün bir açıklama yaparak GT 6T’nin yolda olduğunu doğruladı. Şirket telefonun çıkış tarihini resmi olarak açıklamasa da GT 6T’nin çok yakında kullanıcılarla buluşacağını söyledi.

Realme GT 6T, Qualcomm’un Snapdragon 7+ Gen 3 yonga setinden güç alacak. İlk olarak Hindistan’da satışa sunulacak oaln GT 6T, Hindistan’da bu yonga setiyle satışa sunulan ilk telefon olacak.

Öte yandan Realme telefonun ilk tanıtım görselini de paylaştı. Bu görsel telefonun tasarımına dair çok fazla detay barındırmıyor. Ama GT 6T’nin AnTuTu performans testinden 1.5 milyon puan aldığını söylüyor. Bu da bu fiyat aralığında bir telefon için etkileyici bir skor.

Realme GT Neo6 SE

Realme GT 6T, Hindistan’da piyasaya sürülen Snapdragon 7+ Gen 3’lü ilk telefon olacak belki ama Realme açısından Snapdragon 7+ Gen 3’lü ilk telefon olmayacak. Çünkü bu hafta piyasaya sürülen Realme GT Neo6 SE de aynı yonga setini kullanıyor. Telefoun diğer özelliklerinin de Neo6 SE ile benzer olabileceği düşünülüyor.

Realme GT Neo6 SE’nin en üst versiyonu 16 GB RAM ile 512 GB dahili dahili depolama alanına sahip. Telefon, 6.78 inçlik AMOLED bir ekranla geliyor. BOE 8T LTPO panel kullanan bu AMOLED ekranın çözünürlüğü 1,264 x 2,780 piksel, yenilenme hızı ise 120 Hz.

Realme GT Neo6 Resmen Tanıtıldı