Realme GT 6’nın Özellikleri Netlik Kazandı

Realme GT 6

20 Haziran’da resmi olarak tanıtılacak olan Realme GT 6, bugün yeni bir sızıntıya daha konu oldu. Bu son sızıntıyla birlikte telefonun özellikleri netlik kazandı.

Son günlerde en çok konuşulan telefonlardan biri de Realme GT 6 oldu. Geçtiğimiz günlerde Realme CEO’su tarafından resmi olarak duyurulan GT 6, bu hafta çok sayıda sızıntıya konu oldu. Son olarak da Realme bir paylaşım yaparak, merakla beklenen telefonun 20 Haziran’da resmi olarak tanıtılacağını duyurdu. Biz 20 Haziran’da gerçekleşecek bu etkinlik için beklerken, sızıntılar da üst üste gelmeye devam ediyor. Son olarak da telefonun teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Telefon farklı bölgelerde farklı yonga setleri kullanacak. Realme GT 6’nın Çin versiyonu Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacak. Telefonun Türkiye’de de satışa sunulacak global versiyonu ise Snapdragon 8s Gen 3 yonga setini kullanacak. Yani telefonun Çin versiyonu global versiyonundan daha üstün performans sunacak.

Realme GT 6 scaled

GT 6, 1.5 K çözünürlükte OLED bir ekrana sahip. Bu ekranın paneli BOE tarafından üretiliyor. Telefonun arka kamerasının ana lensinin 50 megapiksel olacağı söyleniyor. Realme GT 6, 6000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak. Bu bataryada 100 W hızlı şarj özelliği bulunacak.

Realme’nin yeni amiral gemisi akıllı telefonu Realme GT 6, aynı zamanda GT serisinin global pazara döndüğü model de olacak. Çünkü şirket bu telefonu daha çıkar çıkmaz çok sayıda pazara sunmayı hedefliyor. Telefonun çok yakında Türkiye, İtalya, Endonezya, İspanya, Tayland, Malezya, Meksika, Filipinler, Brezilya, Polonya ve Suudi Arabistan’da satışa sunulacağı doğrudan Realme tarafından duyuruldu.

NVIDIA Hisseleri Yükselmeye Devam Ediyor