Nothing CMF Phone 1 İçin Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı

Nothing CMF Phone 1

Nothing’in çok yakında piyasaya süreceği bütçe dostu telefonu Nothing CMF Phone 1’in çevirmeli kadranını gösteren bir tanıtım videosu yayınlandı.

OnePlus’ın da kurucusu olan Carl Pei’nin yeni şirketi Nothing, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Gelen son haberler şirketin Nothing Phone (3)’ü piyasaya sürmeyeceğini gösteriyor olsa da bu durum Nothing’in 2024’ü boş geçeceği anlamına gelmiyor. Aksine şirket çok yakında yeni bir telefon çıkaracak. Söz konusu bu telefon, şirketin CMF adlı alt markasından çıkaracağı ilk bütçe dostu telefonu olacak.

Nothing CMF Phone 1 adlı bu yeni telefonun çıkışının yaklaşmasıyla birlikte, telefona dair sızıntılar ve paylaşımlar da üst üste gelmeye başladı. Hatırlarsanız dün, telefonun tasarımını gözler önüne seren ilk görsel sızdırıldı. Bu görüntünün sızdırılmasından kısa süre sonra bu kez de Nothing telefona dair önemli bir paylaşım yaptı.

Nothing’in paylaştığı yeni tanıtım videosu, Nothing CMF Phone 1’in çevirmeli kadranına odaklanıyor. Bugünün telefonlarında görmeye hiç alışık olmadığımız bu tasarım tercihinin kullanıcı nezdinde nasıl karşılık bulacağı merak konusu. Ancak CMF’nin bu konuda cesur bir tercihte bulunduğu kesin. Söz konusu bu kadranın işlevi tam olarak bilinmiyor olsa da video oynatma ve ses ayarlama gibi konularda kullanılacağı düşünülüyor.

Nothing CMF Phone 1 3

Nothing’in CMF alt markasından çıkaracağı yeni bütçe dostu telefonu Nothing CMF Phone 1’in, 250-280 dolar arası bir fiyata raflardaki yerini alması bekleniyor. Daha önce gelen sızıntılara göre Nothing CMF Phone 1, 6.67 inçlik OLED bir ekrana sahip olacak. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızının ise 120 Hz olacağı söyleniyor.

Telefon Dimensity 7200 yonga setinden güç alacak. Telefonda bu yonga setine tercihe göre 6 ya da 8 GB RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara iki farklı seçenek sunulacak: 128 ya da 256 GB. Telefonun arka kamerasının ana lensi 50 megapiksel olacak. Ona 50 megapiksellik geniş açılı bir lens eşlik edecek. Son olarak telefonun selfie kamerası ise 16 megapiksel olacak.

Apple Intelligence, ChatGPT’den Güç Alacak