Realme 13 Pro+ Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Realme 13 Pro+

Realme’nin çok yakında piyasaya süreceği yeni orta segment akıllı telefonu Realme 13 Pro+’ın teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Realme, özellikle 2024’ü dolu dolu geçiriyor. Yılın ilk yarısında çok sayıda akıllı telefonu kullanıcılarla buluşturan şirket, yılın ikinci yarısında da epey aktif olacak gibi görünüyor. Bir yandan GT modellerine yenilerini ekleyen şirket, diğer yandan Realme 13 serisini de yeni modellerle genişletiyor. Daha önce gelen bilgiler sayesinde, şirketin yıl bitmeden Realme 13 Pro+ adlı yeni bir orta segment çıkaracağını biliyoruz.

Merakla beklenen bu telefon dün yeni bir sızıntıya daha konu oldu. Bu son sızıntıyla birlikte telefonun teknik özelliklerine dair yeni detaylar ortaya çıktı.

 

Realme 12 Pro+

Telefon dünyasıyla ilgili doğru çıkan sızıntılarıyla tanınan Digital Chat Station hesabının paylaştığı bilgilere göre Realme 13 Pro+ üçlü arka kameraya sahip olacak. Bu üçlü arka kameranın ana lensi 50 megapiksel olacak. Gelen bilgilere göre ona 50 megapiksellik yeni bir telefoto kamera eşlik edecek. Üçüncü lensin de geniş açılı lens olacağı düşünülüyor.

Telefonun Snapdragon 7s Gen 3 yonga setini kullanacağı söyleniyor. Telefonda bu yonga setine tercihe göre 8 ya da 12 GB RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara üç farklı seçenek sunulacak: 128, 256 ya da 512 GB.

Son olarak telefonun tasarımının öncülü Realme 12 Pro+ ile oldukça benzer olacağı belirtiliyor.

Realme GT 6’nın Daha Gelişmiş Bir Versiyonu Geliyor