Honor Magic V Flip Sertifika Alırken Görüldü

Honor Magic V Flip

Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen Honor Magic V Flip, 3C’den sertifika alırken görüldü. Ayrıca telefonun yeni görselleri de sızdırıldı.

Hayatına Huawei’nin alt markalarından biri olarak başladıktan sonra yoluna bağımsız bir şirket olarak devam eden Honor, akıllı telefon dünyasındaki varlığını her geçen gün biraz daha güçlendiriyor. 2023’te çok sayıda yeni telefon piyasaya süren şirket, 2024’ü de dolu dolu geçiriyor. Daha geçtiğimiz hafta Honor 200 serisini piyasaya süren şirket, şimdi de yeni katlanabilir telefonunun çıkışına hazırlanıyor.

Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen Honor Magic V Flip, bugün Çin’in 3C kurumundan sertifika alırken görüldü. Böylece telefonun batarya özelliklerine dair ilk detaylar ortaya çıkmış oldu. Öte yandan sızdırılan yeni görsellerle birlikte telefonun tasarımı da bir kez daha görüldü.

Honor Magic V Flip 2 Honor Magic V Flip

3C veri tabanında yer alan bilgilere göre Honor Magic V Flip, 66 W hızlı şarj özelliğine sahip olacak. Telefonun batarya kapasitesi henüz netlik kazanmadı. Ancak gelen bilgiler, telefonun 4500 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağını söylüyor.

Honor Magic V Flip, adında yer alan Flip ifadesinden anlaşılacağı üzere, dikine katlanabilir bir telefon olacak. Magic V Flip’in sızdırılan yeni görselleri, telefonun tasarımını gözler önüne seriyor. Daha önce gelen bilgilerde, Magic V Flip’in bir premium bir de bütçe dostu versiyonu olacağını söylüyordu. Resimlerde gördüğümüz bu modelin hangisi olduğu bilinmiyor. Ancak çift kameralı kamera tasarımı bunun premium model olabileceğini düşündürüyor.

Realme GT 6’nın Çıkış Tarihi Belli Oldu