Assassin’s Creed Oyunlarının Remakeleri Geliyor

Assassin's Creed

Eski Assassin’s Creed oyunlarının remakeleri geliyor. Bir süredir gündemde olan bu iddia, doğrudan Ubisoft CEO’su tarafından doğrulandı.

Assassin’s Creed serisi bugün artık Ubisoft’un amiral gemisi oyun serisi haline gelmiş durumda. Bu yüzden stüdyo bu seriye her yıl yeni oyunlar eklemeye devam ediyor. Bu yıl da serinini merakla beklenen yeni oyunu Shadows’u oyunseverlerle buluşturacak olan Ubisoft, sadece yeni oyunlar hazırlamakla kalmıyor. Aynı zamanda serininin eski oyunlarının da remake’lerini çıkarmayı planlıyor. Bir süredir gündemde olan bu iddia dün Ubisoft tarafından doğrulandı.

GameSpot’a bir röportaj veren Ubisoft CEO’su Yves Guillemot, birden fazla Assassin’s Creed oyununun remake’inin yolda olduğunu resmi olarak açıkladı. Guillemot bu oyunların hangileri olacağı hakkında bir detay vermekten kaçındı. Ancak daha önce gelen bilgiler sayesinde bunlardan birinin Black Flag olacağını biliyoruz.

Assassin’s Creed IV Black Flag

Bu serinin en sevilen oyunları arasında yer alan Black Flag, yeni mekanikler ve oyun motorlarıyla elden geçirilmiş yeni haliyle çıktığında epey ses getirebilir. Çünkü bugün bile oyunu oynamaktan keyif alan çok sayıda oyunsever bulunuyor. Black Flag’in en büyük handikapı eski bir oyun olması. Şimdi remake’iyle birlikte o da ortadan kalkacağı için bir anda kendisini yeniden oyun dünyasının zirvesinde bulabilir.

Black Flag dışında hangi oyunların remake’inin yapılacağı ise belirsizliğini koruyor. Ancak önümüzdeki haftalarda bu konuya dair ilk detayların paylaşılması bekleniyor.

Amazon Bu Ay 15 Oyunu Ücretsiz Veriyor